2777
2789
عنوان

معده درد شدید

118 بازدید | 5 پست

الان تو هفته ۷ هستم معده درد شدید دارم میخورم درد میکنه انگار ک گیر کرده معدم شده سنگ نمیخورم سر معدم سوز میزنه بازم درد میکنه بد دلم همش میخواد ی چیز ترش بخورم یچیز اسیدی دلم میخواد اصلاا اسید بخورم😂😭در این حد یعنی فقط میگم یچیزیی تو معدم گیر کرده به قفسه سینه روی دلم فشار میاره چیکار کنم به نظرتون😭 میوه بخورم غذا نخورم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچت پسره  ببین دکتر ب من قرص فاموتد ۴ داد برای سوزش  واندانسترون هم برای حالت تهوع

از کجا معلومه اخه منی ک عاشق شیرینی بودم حالا میلم نمیکشه فقط میگم ترشک لواشک بحورم از طرفیم قبلن معدم سرد بود چیزایی سردی میخوردم درد میگیرفتن الانم بخاطر حاملگی گرمی نمیخورم زیاد چیکار کنم پس😭

نوشابه ک ضرر داره در ضمن من قبل بارداری به معدم نوشابه نمیساخت شدید نفخ می اورد درد میکرد باد میکرد ...

من فقط درد معدمو  نوشابه اروم میکنه همین   ضرر هم داره ولی خیلی ها میخورن تو بارداری  من  ته لیوان  نوشابه میخورم معدمو جم میکنه و دردش میره  بمن  میسازه ور صورتی ک اصلا نوشابه خور نبودم