2777
2789
عنوان

ای یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 39 پست
چرا میپرسن به چه دردشون هست اخه ....الان من خیلی تو استرسم

اخه ای وی اف  جنین قبل انتقال فریز میشه خوب فرق دارن دیگه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرام دورن یه شهر دیگ هستن نمیتونن بیان بچه کوچیک دارن 

کاش بودم خودم باهات میومدم منم دلم نمیخواد کسی از کارام سردربیاره

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
اخه ای وی اف  جنین قبل انتقال فریز میشه خوب فرق دارن دیگه

بخدا نمیدونم چکارکنم  سزارینم نمیتونم خودم بلندشوم خواهرشوهرم میاد میبره ازمایش بچه رو .چون تو اون یکی بچه هامم اومده  تو اینم میخواد بیاد والا نمیدونم چه کنم

کاش بودم خودم باهات میومدم منم دلم نمیخواد کسی از کارام سردربیاره

دستت درد نکنه عزیزم ....میدونی من نمیخواموبرای بعد جرفی باشه وگرنه دونستن یا ندونستنشون مهم نیست برام مثلا بعدا بچم یکم مریض بشه میخوان بگن از ای یو ای بوده چون سواد کافی ندارن که یا میخوانوبگن بچه خودشون نیست با دارو اوردن یا هزارتا حرف دیگ 

بخدا نمیدونم چکارکنم  سزارینم نمیتونم خودم بلندشوم خواهرشوهرم میاد میبره ازمایش بچه رو .چون تو ...

ب خودت استرس نده اگه فهمیدم برات مهم نباشه بیخیال زندگیو سخت نگیر

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

دستت درد نکنه عزیزم ....میدونی من نمیخواموبرای بعد جرفی باشه وگرنه دونستن یا ندونستنشون مهم نیست برا ...

طرف ما که همه ک س خلن 

بفهمن میگن کاشتنی مال یکی دیگس بچه ی شوهرش نیست یا میگن حرامیه و.‌....

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن