2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم انشالله ک مثبت باشه 

ولی منم اینجوری شد بیبی چکم اونم ۳بار ی بار بعد نیم ساعت اینجوری شد روز بعدش بعد ۱۰دیقه و روز سوم ک زدم تو ۲دیقه کلی امیدوار شدم ولی بعدش پریود شدم😭🥲

بیبی چک های هاله دار ۵۰ ۵۰ هستند ی سریا مثبتن ی سریا منفی انشالله مال تو مثبت باشه برای ماهم دعا کن خیلی دلم گرفته😭😔

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

عکس هاشون تو تاپیک هام هستن 

ولی پریودم خیلی مشکوک بود همش ۲روز خون بود بعد شد لکه کسی نبوده تو اطرافیانتون که اینجوری باشه و باردار بوده باشه؟ 

هیچ آزمایشی هم ندادم

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

این عکس بیبی چکمه بقیه دوستای که می‌بینید لطفا نظر بدید روزی ک بیبی چکم اینجوری شد روز بعدش افتادم خونریزی ولی ۲روز بود بعد شد لکه بنظرتون احتمال داره باردار بوده باشم و سقط شده باشه؟ یا اصلا نبودم؟ 

رفتم دکتر هم گفت آزمایش نده صبر کنن بیین چقد خونریزی داری 

گلم خودت برو آزمایش بده خیالت راحت بشه

فکر کنم هی پریود بود الان دوباره خون اومد یکم😭

بنظر من حتما برو تیتر بتا بده مطمئن شی

الان دوباره معذرت میخوام ولی یکم خون اومد فکر کنم هی پریوده ولی بعد اینکه کامل پاک شدم ی بیبی چک میزنم

😥😥😥حتما عزیزم  انشالله که مال هر دومون مثبته

منکه دیگه امیدی ندارم ولی انشالله مال تو مثبت باشه