2777
2789
عنوان

خیلی خجالت کشیدم

665 بازدید | 29 پست

سلام خانما من امسال سال اولیه که ازدواج کردم 

برای ولنتاین فکر میکردم شوهرم براش مهم نیست اعتقاد به این چیزا نداره چون چیزی بهم نداد ولی دیشب دیدم برام هدیه گرفت خجالت کشیدم من چیزی نداشتم بهش بدم به نظرتون چه کنم چه بهونه ای برای تاخیرم بیارم

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

سعی کن اگه میشه یه کیک شکلاتی با تزئینات قشنگ براش درست کنی و با چند تا جوراب مردانه ی شیک 😂ازش دلجویی بخوای و رک و راست بهش بگی که فکر میکردی که به این چیزا اعتقادی نداره. صادق باش و راحت

بیخیال ، تولدش و سال بعد جبران کن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سعی کن اگه میشه یه کیک شکلاتی با تزئینات قشنگ براش درست کنی و با چند تا جوراب مردانه ی شیک 😂ازش دلج ...

جوراب خوب اومدی😂👍

مرسی عزیزم 

کاری نداره  سپندارمذگان که ایرانیه و ۲۹ بهمن  بهش کادو بده . بگو من مناسبتای ایرانی رو اهم ...

والا این خارجکیا چیه😂😂