2821
2789
عنوان

تبعیض

179 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها. دلم‌گرفته یه راهنمایی مبخام

من دخترم ۵سالشه و یه پسر ۷ماهه دارم. خواهرم یه پسر ۵ماهه داره. پسر خواهرم خیلی گرد و تپله واسه همین هرموقع همه خونه مامانم هستیم همه ناخوداگاه سمت بچه خواهرم میرن بغلش میکنن قربون صدقش میرن. به بچه من کم توجهی میشه ناخوداگاه. چیکارکنم به نظرتون؟؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوش تیپ و تمیزش کن همیشه ....ولی واقعا هرکارم کنی بعضی بچها. مهرشون زیاده خیلی تو دل برو هستن الان همه پسرمو بوس میکنن قربونش میرن اما دخترمو اصلا من که راه فرار ندارم چه کنم همه جا هردوشون هستن

هر دو شون فقط شیر مادر میخورن یا قاطی هم میخورن

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
هر دو شون فقط شیر مادر میخورن یا قاطی هم میخورن

پسر من قاطی میخوره

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
پسر من قاطی میخوره

از کجا مطمئنین که اونا هم قاطی نمیدن

و ساختار شما و شوهرت هم مهمه نمیشه بچه شماها مثل بچه دیگران بشه

و شما که سالها قبل به سن ازدواج رسیدی و یه بچه ۵ ساله داری اونم دختر چطور افکارت اینطوریه

ببخشید با عرض معذرت شما با این روحیه چطور میخوای در ۸ سالگی از پس دختر خودت بر بیای ؟!؟!؟!

هزار تا مشکل و دغدغه داره تا دیر نشده خودتونو اصلاح کنین وقت زیادی ندارین

ادما مگه سبد و سینک ظرفشویی ان که یه مدل تولید بشن قشنگیشون به تفاوتاشونه

یکی موهاش صافه یکی مجعد

یکی چشم ابیه یکی مشکی

از شما بعیده این دغدغه ها ؟!؟!؟!

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر