من زجر کشیدن بابامو دیدم دست و. پا زدنش برای نفس کشیدنشو دیدم من التماس توی نگاهش دیدم من لحظهی احیا کردنشو دیدم که خوابیده بودن روی قفسه سینش......
من چجوری زندگی کنم؟ من چجوری ادامه بدم؟
باورتون میشه که من حتی نمیتونم گریه کنم؟ من چیکار کنم؟
میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بابات الان جاش خیلی خوبه دنیاشو عوض کرده و رفته یه دنیای بهتر از اینجا فکر نکن که اون دنیا وحشتناکه اتفاقا اونایی که از مرگ برگشتن تو برنامه میگفتن دلشون میخواد بازم اون حسو تجربه کنن روحش شاد
شاید بشه از داستان زندگیم یه رپ غمگین خوند دختر خوب 💔
میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
فقط از خدا آرزوی صبر دارم برات منم یکساله غم ازدست دادن پدرمو دارم و هیچوقت هم از یادم نمیره
میشه آرزو مرگ کنی برام؟
عزیزم بابات الان جاش خیلی خوبه دنیاشو عوض کرده و رفته یه دنیای بهتر از اینجا فکر نکن که اون دن ...
شاید اینجوریه که تو میگی ولی این خدایی که اون دنیارو ساخت التماس ا
های منو داداشمو ندید؟ تنهایی و حال زار مادرم ندید؟ زجه های برادر معصومم تو سجده تو نمازخونه ی بیمارستان ندید؟ چرا خدا انقدر بی رحمه من دیگه دوسش ندارم....
روحش شاد من شنیدم ک اگه بازمانده مرگ رو قبول نکنه بی تابی کنه اون بنده خدا اونجا ارامش و قرار نداره خدا بیامرزتش سرنوشته عزیزم هر چند منی که اینو میگم درکی از شما ندارم چون بابام زندست و حتی فکر مرگش یه روزی عذابم میده ولی چ میشه کرد هر وقت غمگین شدی براش قران بخون به جای پدرت کار خیر کن یه گل اب بده بگو این کارم واسه شادی بابامه اصلا صلوات بفرست خودتم اروم میشی تسلیت میگم 🖤
متاسفم عزیزم، امیدوارم که پدرتون در آرامش باشن، واسش قرآن بخون. منم براش فاتحه میخونم. 💔
بابام. تو آرامش ولی ما تو جهنم این دنیا و آخرین نگاه مظلومش تو بیمارستان مثل سرطان تو وجودمه
روحش شاد من شنیدم ک اگه بازمانده مرگ رو قبول نکنه بی تابی کنه اون بنده خدا اونجا ارامش و قرار ...
میدونی این روزا به چی فکر میکنم؟ کاش خدا یه خونه داشت میرفتم در خونش میگفتم سگ درگاهتم نوکرتم اصلا هرچی تو بگی فقط بذار یبار دیگه بابامو بغل کنم