2777
2789
عنوان

رفتیم عروسی

247 بازدید | 6 پست

پریشب عروسی پسر خاله شوهرم بود تهران کلی هزینه کرده بودن 

من ۵ تا جاری ۳ تا خواهر شوهر دارم همشون رفته بودن آرایشگاه لباس جدید هم گرفته بودن 

آنوقت کادو کمتر از شوهر من دادن با اینکه همشون پولدارن و شوهراشون سرکار 

شوهر من بیکار فقط ادعا داره 

من لباس قدیمی پوشیدم یه آرایش ساده هم کردم موهامم اتو کشیدم 

اینقدر دلم از شوهرم پر من از اونا همه خشگلترم ولی شوهرم پیرم کرده این چند سال افسرده کرده  بی عرضه هست نفهم خیلی بداخلاق اذیتم میکنه قدر زندگی نمیدونه 

اونا از خوششون میگفتن من فقط از غمم میگفتم 

اصلا کاش نمی‌رفتم عروسی پولم رفت دلمم خیلی شکست از این زندگی من 

خدایا حکمتت شکر این چه شوهر بود دادی به من کاش منم تا آخر عمر مجرد بودم 

شکرت که هیچی ندادی بهم

وای چرا با اینکه میدونستی ۵تا جاریات میان بازم لباس نخریدی ارایشکاه نرفتی؟

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا لعنتشون کنه که قدر زنو نمیدونن خدا لعنتشون که با هزار امید و آرزو میای تو خراب موندشون تهش هرروز دلتو میشکونن ای کاش مجرد میموندیم واقعا لعنت به اول و آخرشون

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

وای چرا با اینکه میدونستی ۵تا جاریات میان بازم لباس نخریدی ارایشکاه نرفتی؟

اخه ۵ عروسی پسر عمش بود یه پیرهن گرفتم ۲۷۰۰ 

اونم بابام پولش داد  فکر کردم اونا هم با لباس قدیمی هاشون بیان ولی همه رفته بودن جدید گرفته بودن 

من پول نداشتم برم آرایشگاه ۲ میلیون میگیره 

شوهرمم بی شرف ۳ میلیون کادو داد ۱ شاباش انگار چیکاره است 

خدا لعنتشون کنه که قدر زنو نمیدونن خدا لعنتشون که با هزار امید و آرزو میای تو خراب موندشون تهش هرروز ...

واقعا کاش بمیره شوهرم خیلی خسته ام 

تا حرفیم میزنم داخل کوچه ام