2777
2789
عنوان

دردودل اخر شب

207 بازدید | 24 پست

فکر کن با پسری اشنا بشی که نزدیکت هست کلی اخلاق مشترک دارین و برات بین این همه ادم عجیب و غریب ادم نرمالی هست ولیییی انگار قبلا یه دختری توی زندگیش بوده که بعد اون دیگه کسی براش مهم نیست قبلا اهل هیچی نبود ولی چند وقتیه سیگاری شده کافه میره با دوستاش که دختر هم اونجا هست ... و من برعکس اون از سیگار متنفرم و کلا یه بار کافه رفتم و دوستای پسر ندارم

و بدشانسی من اینجاست که کاملا سلیقه موسیقیمون مشترکه و حالا که میخوام فراموشش کنم هر اهنگی که پلی میشه یاد اونم میوفتم چه شانسی دارم من واقعا :(

یه سری چیزا واقعا خیلی مهمتر از سلیقه موسیقی مشترک هست عزیزم. خیلیا وارد رابطه هم میشن سر همین چیزایی که میگی اختلاف دارن و جدا میشن با اینکه قلب همو لمس کردن. سعی کن حتی اگه با آهنگ ها اون یادت میاد هم بی گدار به آب نزنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۳ صبحه

اینا که گفتین از نظر من کات و پیگیرش نشو

مسایل مهم تری هست عزیز طرف خیلیا دور و بر خودش جمع کرده یکی هم شما

همه خاص بودنت به پای اون بشر نریز

انرژی داشته باش واسه تیکه و سهم خودت

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
۳ صبحه اینا که گفتین از نظر من کات و پیگیرش نشو مسایل مهم تری هست عزیز طرف خیلیا دور و بر خودش ...

اره بنظر من که این ادم کلا مناسب نیست 

ولی میدونم دختری خیلی دورش نیست ارتباطی با دخترا زیاد نداره

هر چقد بی محلی کنی بیشتر دنبالتن

ولی اتفاقا برعکسه ... هرچی بی محلی کنم اونم بیشتر دور میشه ولی هرچی صمیمیت بیشتر نشون بدم و پیگیرش باشم اونم بیشتر سمتم اومده کلا هیچ چیزش نرمال نیست😂

عزیزم میتونی آهنگایی که تو رو به یادش میندازه رو بپاکی مثلا من می‌خوام رفیقمو فراموش کنم اولین گامم این بود ک تل رو بپاکم

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین