2777
2789
عنوان

تعبیر خواب روسری😑

3717 بازدید | 16 پست

خواب دیدم یه روسری سفید طرح دار سر کردم تعبیرش چیه 

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن شوهر ولی همش الکیه من چقدر این خوابو دیدم دیشب تولد ۲۹ سالگیم بود ومجردم

چجوری خواب دیدی شما

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

بخته

من خاله پدرم مثل من یه ازدواح ناموفق داشت و ازدواج دومش خوب بود بعد ایشون فوت کرد من خواب دیدم روسری شو سر کردم به نظرت بخت منم مثل اون میشه یل با یکی از نوه هاش ازدواج میکنم؟

من خاله پدرم مثل من یه ازدواح ناموفق داشت و ازدواج دومش خوب بود بعد ایشون فوت کرد من خواب دیدم روسری ...

انشالله که خوشبخت بشی

اما کلا چادر روسری بخته تو خواب و اینکه مرده چیزی رو بهت بده خیلی خوبه یه خیر و منفعتی ازش بهت میرسه شایدم قراره عروسشون بشی خواهر

انشالله که خوشبخت بشی اما کلا چادر روسری بخته تو خواب و اینکه مرده چیزی رو بهت بده خیلی خوبه یه خیر ...

ایشون بهم نداد خودم برداشتم سر کردم

تعبیرش که خوبه باز  اما اینکه مرده ازت چیزی بگیره بده

به نظرت عروسیشون میشم چون من اصلا دوست ندارم یا اینکه یه بخت مثل بخت اون گیرم میاد

اینکه عروسشون بشی یا نه به جواب خودت بستگی داره خواهر اما چون روسریت سفید بوده خوشبخت میشی بخت خوبی ...

مرسی گلم

اینکه عروسشون بشی یا نه به جواب خودت بستگی داره خواهر اما چون روسریت سفید بوده خوشبخت میشی بخت خوبی ...

تعبیر خواب رو کلا بلدی؟