2777
2789

سلام بچها خوبید من ۴ روزه سرما خوردم خب مامانم روز اول نبرد دکتر حتا تامین اجتماعییی که دکترای جهنم داره خودم رفتمودکتر قرص ایتا نوش خوب نشدم خب همشم غر میزنه از کجا گرفتی اوردی به جای اینکه برام حتا سوپی درست کنه بخدا یادم نمیره روز اول که از گلو درد نمیتونستم اب دهنمو قورت بدم مامانم قورمه سبزی درست کرده بود چرب بود مگه غذای کسی ک سرما خورده قرمه سبزی روغن بود روش یه کیلو میگم فردا هم برم گلوم میسوزه داد زده سرم نارلحت شدم ینی دلم میخواست اون لحطع گریه کنم با بابامم دعوا کردن حرف نمیزنه میگم فردا بعر دانشگاه برم داد زد روم چیکار کنم حالم خدب نیست اللن ۲ شبه من نتونستم بخوام از،سرفه های،شدیدخودمم میترسم برم یکی ببینه بره خبر بده به مامانم چیکار کنم حس یه بچه یتیم رو دارم

سعی دارم اونایی ک میشناسم رو هم قضاوت نکنم مامان شما رو ک اصلا نمیشناسیم قاضی فقط خداست

ببین حق با کیه من از حقم میگم چیزی نمیگم دکتر تامین اجتماعی که فقط برای یه سرما خوردگیم فایده ندارن حتا اونم نمیتونم برم شما بودی با اون مادر چیکار میکردی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نگیر به دل نگیر اخه مامان ادم ک دشمن ادم نیست اونم سختی داره خسته شده برو پیشش اروم بگو مامان دستت طلا ی سوپ درست میکنی برام زودی خوب شم 

زندگیو سخت نکنید برای خودتون با صحبت درستش کن

خودت مگه نمیتونی برای خودت سوپ بپزی.مادرت که کلفت ات نبست 

اره درست میگی ولی وقتی خودت نمیتونی چیکار میشه کرد من روز اول حتا پیش،دکتر نمبتونستم حرف بزنم از گلو دردم بدنم درد میکرد اونقد درد بدن داشتم که اون روز قرصا رو بدون اینکه غذا بخورم با معده خالی با اب ته مونده از بطری اب بتشگاهم خوردم در این وضع بودم یه مادر در این زمان فقط میشه توقع سوپ داشت پس چیه میگن بهشت زیر پای مادراس فقط زاییده ولمون کرده ؟؟

باور کن همسرم ۵بار رفت دکتر آخرشم سرفه ش تا دوره ش نگذروند خوب نشد.  

عزیزم دکتر رفتن هم کمترین هزینه ویزیت و دارو ۳۰۰ میبره، شاید نداره مامانت. 

خودت مرتب آویشن بریز آب جوش و بخور که درمان سرفه س‌. 

یا شربت پروسپان بخر.

مریضی نیاز به محبت مادرت داشتی، اما به دل نگیر.

دکتر هم نرو، همون قبلی ها میده بهت

احتمالا نوجونی که طلبکاری سنت بالا بره خوب میشی

۲۰ سالنه مریض بودم عزیزکم شما مریض میشید انگاری فرقی با حال عادی ندارید قشنگ کاراتونو انجام میدید با ته مونده توانتون هم لابد یه خونهوتکونی ریزم میکنید ارهه ؟

ببین حق با کیه من از حقم میگم چیزی نمیگم دکتر تامین اجتماعی که فقط برای یه سرما خوردگیم فایده ندارن ...

شرایطت سخته خیلی

ولی واقعا جای مامانت نیستم بدونم دلیل رفتارشو

قطعا یه دلیلی واسه خودش داره

حالا یا میدونه دلیل رفتارشو

یا نمیدونه و بخاطر سخنی هایی ک کشیده ناخودآگاهه

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 
سخت نگیر به دل نگیر اخه مامان ادم ک دشمن ادم نیست اونم سختی داره خسته شده برو پیشش اروم بگو مامان دس ...

بهش گفتم مامان میشخ از اون اشی که قبلا میگفتی اینو بخوری عرق کنی سرما خوردگیت بهتر میشه درست کنی با کمال لبخند گفت لوس نشو از برنج بخور خورشت نریز روغنیه