2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توکل به خدا. درد داشت ؟از تجربت بیا بگو. چند سالته؟ دخترت چند سالشه؟ هزینه آی وی اف چقدر شد؟

https://t.me/o2sh1

لینگ گروه تلگرامی ای وی اف وپی جی دی دوست داستی عضوشوخوشحال میشم😘😘

انقدر بقیه گفتن درد داره و ممکنه هایپر بشه شکم اب بیاره و اینا آدم میترسه .. وای بستری هم داره من خ ...

سلام عزیزم منم تازه پانکچر شدم تو مرکز ابن سینا همون روز اومدم خونه ..همه جا یکسان نیست...راستی اینم بگم شب قبل از پانکچر تا صبح از استرس نخوابیدم فردای بعد از عمل اصلا خندم گرفته بود که چقدر به خودم استرس الکی وارد کردم..اصلا خیلی خوب پیش رفت خداروشکر فقط استراحت حتما بکنید و غذای حجم کم با تعداد زیاد و میوه یادتون نره که دچار یبوست نشین

سلام عزیزم منم تازه پانکچر شدم تو مرکز ابن سینا همون روز اومدم خونه ..همه جا یکسان نیست...راستی اینم ...

سللمتقین شما مشکل از خودتون بود  یا شوهرتون ؟من شوهرم آزو اسپرم رفتیم رویان برا عمل پیوپسی یه نظرت این سینا بهتره ؟

سللمتقین شما مشکل از خودتون بود  یا شوهرتون ؟من شوهرم آزو اسپرم رفتیم رویان برا عمل پیوپسی یه ن ...

منم همسرم مشکل داره مورفولوژی یک در صد سرعت کلاس a صفر هستش ..من رویان نرفتم که بتونم مقایسه کنم ولی اینجا خیلی با نظم و قاعده پیش میرن ولی رویانم خیلی خوبه..توکل بر خدا...میکرو اینجکشن شدی شما؟

منم همسرم مشکل داره مورفولوژی یک در صد سرعت کلاس a صفر هستش ..من رویان نرفتم که بتونم مقایسه کنم ولی ...

ما فعلا قراره برا دو ماه دیگه شوهرم بره برا میکرو تسه از بیضه اسپرم بگیرن امید به خدا ک باشه توش بعد بریم برا کاشت