2777
2789
واقعا منم خیلی اذیت شدم همیشه میگفتم چرا بعضیا ناخواسته میشن به امثال ما نمیده خیلی ادم از نظر روحی ...

ممنونم ان شاالله خدا نی نی ات رو حفظ کنه برات بعد این چندتا دیگه ناخواسته بهت بده که این روزای سخت رو یادت بره 🥺🙏

منتظر ها رو دعا کن خیلی موقع زایمان یادت نره منم دعا کنی حس و حالت رو‌تجربه کنم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ممنونم ان شاالله خدا نی نی ات رو حفظ کنه برات بعد این چندتا دیگه ناخواسته بهت بده که این روزای سخت ر ...

ممنونم دوست عزیزم ایشالا به زودی بیای و بگی بارداری ❤️

اسمتو اگه بهم بگی تو ذهنم میمونه اگه لایق باشم برات دعا میکنم و بیادت میمونم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ممنونم دوست عزیزم ایشالا به زودی بیای و بگی بارداری ❤️ اسمتو اگه بهم بگی تو ذهنم میمونه اگه لایق با ...

همین اسمم ناروین ،خدا خودش میدونه ان شاالله هیچ زنی با بچه امتحان نشه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
همین اسمم ناروین ،خدا خودش میدونه ان شاالله هیچ زنی با بچه امتحان نشه

چشم حتما عزیزم انشالله❤️

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اصلا سخت نبود  تنبلی تخمدان دارم و هایپرپلازی هستم  شما چطور

من همسرم مشکل اسپرم داره

پارسال همین موقع ها پانکچر شدم ۱۲ تا تخمک همه شم جنین شد فروردین انتقال دادم‌منفی شد دیگه ولش ...

سلام شماکه تجربه ای وی اف ناباروری دارین میشه عضوگروه تلگرامی بشین ماهم ازتجربتون استفاده کنیم

https://t.me/+xGaBuxxrVccxZGZk

انقدر بقیه گفتن درد داره و ممکنه هایپر بشه شکم اب بیاره و اینا آدم میترسه .. وای بستری هم داره من خ ...

سلام شماکه تجربه ای وی اف ناباروری دارین میشه عضوگروه تلگرامی بشین ماهم ازتجربتون استفاده کنیم

https://t.me/+xGaBuxxrVccxZGZk