2777
2789
عنوان

دارم میمیرم😭😭😭😭

324 بازدید | 16 پست

افسردگی دارم

دارو میخورم

خیلی هم دارو میخورم روری ۷ تا ۶ تا

سریع هم بهم میریزم

مثلا ی اهنگ بشنوم تا دو روز حالم بده

یا یکم بحث کنم سر درد شدید میگیرم درحالی ک قبلا دعواهای شدید هم میکردم ولی اینطور نمی‌شدم

یا مثلا یه عکس دیدم درمورد مرگ

هی فکر مرگم هی میگم آخرش هیچی نیست آخرش میمیریم پس چرا زندگی کنیم یا میگم خودم بکشم تا زودتر از عزیزام بمیرم

چون یکی باید یکی رو خاک کنه دیگه

بزار من و خاک کنن

من تحملش و ندارم 

دارم از سردرد و گریه میمیرم

انقد گریه کردم چشام داره درمیاد 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ازدواج کردی ؟

شرایط مسافرت رفتن داری ؟

ببین منم یه مدت همینجوری شده بودم رفتم یه مسافرت با دوستامون خییییلی حالم بهتر شد بعدش هم پادکست های روانشناسی گوش کن شبا موقع خواب عاااالیع 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم اینجوری شدم   زودعصبی ام به هم میریزم  جوش میارم  میخوام طرفو بزنم   همه چیوبشکنم 

فقط بفکر مرگم   دلم میخوادبمیرم   اگه اعتقادم ب خدانبود هزاربارخودمو کشته بودم   میگم چرا غذابخورم   چرادرس بخونم چراهنریادبگیرم پراکارکنم وقتی اخرش مرگه

دوس دارم بشینم یه گوشه زل بزنم منتظرمرگ   نه کسبوببینم نه باکسی حرف بزنم  .......همه هم ازم شاکی ان چرا سردشدی  چرا نمیای  چرانیستی    خبرندارن من منتظرمرگم 

دلیل این حالت من مادرمه 

دلیل شما چیه استارتر

سلام عزیز دلم کدوم شهری اگه یزد هستی یه دکتر عااالی سراغ دارم بهت معرفی کنم حتی بنظرم میرزه بخاطر سلامت روح و جسم ت بیای یزد پیش این دکتر ک میگم اگه خاسی شمارم و میدم بهت خودمم همراهیت میکنم باهات میام دکتر تا انشالله خوب خوب بشی راسش من خودمم تقریبا همین حالتهای شما رو داشتم رفتم دکتری ک میگم با ی قرص تونست منو ب زندگی امیدوار کنه و حتی قرضی ک بمن داد حال اور هم نبود اگه خاسی بگو کردم شهری گلم من خودمم اون کاری ک از دستم بر بیاد برات انجام میدم و صمیمانه در خدمتتم