2777
2789
عنوان

دارم میمیرم😭😭😭😭

58 بازدید | 4 پست

افسردگی دارم

دارو میخورم

خیلی هم دارو میخورم روری ۷ تا ۶ تا

سریع هم بهم میریزم

مثلا ی اهنگ بشنوم تا دو روز حالم بده

یا یکم بحث کنم سر درد شدید میگیرم درحالی ک قبلا دعواهای شدید هم میکردم ولی اینطور نمی‌شدم

یا مثلا یه عکس دیدم درمورد مرگ

هی فکر مرگم هی میگم آخرش هیچی نیست آخرش میمیریم پس چرا زندگی کنیم یا میگم خودم بکشم تا زودتر از عزیزام بمیرم

چون یکی باید یکی رو خاک کنه دیگه

بزار من و خاک کنن

من تحملش و ندارم 

دارم از سردرد و گریه میمیرم

انقد گریه کردم چشام داره درمیاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست خودم نیست ب آدما نگاه میکنم میگم این ی روز قراره بمیره بعد میشینم گریه میکنم

خب شاید مرگ از نظر مایی که توی این دنیاییم چیز بدی به نظر برسه ولی اون دنیا خیلی میتونه قشنگ باشه✨️مرگ که تموم شدن نیست

سلام دوستم،  منم مشکل تو رو دارم وسواس فکریه،  شبا بیشتر حالمون بد میشه غروب افتابو ک میبینم ترسم بیشتر میشه ک وایی شب شد و افکار منفی،  تازه من چندسالس هست اینجوریم،  قرص نخوردم دکترم نرفتم،  پانیک هم میکنم شبا بیشتر،  فکر مرگم مرگ خودم و عزیزام میترسم مرگشونو ببینم،  دواش چیه؟ 

این جور وقتا شل میکنم رها میکنم،  میرم تو یاداشتای گوشیم شروع میکنم با خدا درد و دل کردن مینویسم التماس میکنم زار میزنم گریه میکنم اخرش قسمش میدم که سلامتی بده عمر بده و... ارومتر میشم یه صلوات میفرستم و تسلیم 

تسلیم میشم که خدا تو بزرگی تو الله اکبری خودت یه جوری بچین طاقتم کم نشه،  من کوچیکم هنوز تو کمکم کن 

چیکار میشه کرد زندگی همینه،  زندگی ب سه چیزه امید امید امید امید نداشته باشی کم کم افسرده و پژمرده میشی امید داشته باش ک خدا هست ک مراقبه که حالمون خوب میشه 

امید ب زندگیتو ببر بالا بگرد پیداش کن و برای اون زندگی کن 

به مرگ و اینجورچیزا فکر نکن ممکنه پیش بیاد ما نمیتونیم جلوشو بگیریم 

نترس قوی باش