2777
2789

از تجربیاتتون بگید

مردا چطور وابسته میشن؟

ایا شوهراتون یا پارتنرتون عاشقتون هست

یا فقط ی حس معمولیه؟

کسی هست که بفهمه پارتنرش فقط لزوما دوستش داره

به نظرتون این مورد در رابطه نیاز به تلاش داره؟

ماه پیشونی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از نظرش عشق یچیز کورکورانه ست ک ممکنه اگر طرف نباشه از بین بره

میگه دوسم داره  حسی که تاحالا ب هیچکس نداشته و کسی نمیتونه بامن براش رقابت کنه تو زندگیش

مراقبمه خییلی انگار بچه شم 

باهام راجب همه چیز مشورت میکنه و حرفام رو گوش میکنه

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
از نظرش عشق یچیز کورکورانه ست ک ممکنه اگر طرف نباشه از بین بره میگه دوسم داره  حسی که تاحالا ب ...

چه قشنگ و خیلیم خوبه بنظرم 

خب شما چیکار کردین که اینطور باهاتون برخورد میکنه

ماه پیشونی  

عزیزم پارتنر به چه دردی می خوره؟آدم بره ازدواج کنه و عاشق همسرش باشه.

یه رابطه موقت مگه عشق توش هست؟

مگه تعهد توش هست؟

چی تو این رابطه می تونه به آدم آرامش بده؟

صرفا همین که با یه جنس مخالف دوست بشیم آرامش داره؟؟

از مدل‌ شخصیتش و همچنین رفتارش ...کلا در نظرش من ی چیزبم ک هست مث بقیه اعضای خانوادش نیازی ب تلاش بر ...

چه بد از اول اینطوری بود یا به مرور اخلاقش عوض شد؟

ماه پیشونی  
عزیزم پارتنر به چه دردی می خوره؟آدم بره ازدواج کنه و عاشق همسرش باشه. یه رابطه موقت مگه عشق توش هست ...

منظور اصلیم شوهر بود ولی یکم غیر مستقیم گفتم

اگر تجربیاتی دارید بفرمایید

ماه پیشونی  
چه قشنگ و خیلیم خوبه بنظرم  خب شما چیکار کردین که اینطور باهاتون برخورد میکنه

کلا همه کاراش رو یاداوری میکردم

میدونستم مشغله داره یادش میره

کلا انگار واسش مثل مادر بودم تا پارتنر

بهم پناه میاره تا کاراش

و تو همه چیز حمایتش میکنم

هم براش لوسم و مثل بچه هام

هم مثل بزرگتر

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
قسمت آخر سوالتو متوجه نشدم به نظرم مدل دوست داشتن آدما فرق داره پارتنر من کلا احساساتیه میدونم عاش ...

منظور اصلیم اینه که 

چطور شوهرتونو وابسته و دلبسته خودتون کردید؟

اگر راهکاری هست بفرمایید 

ماه پیشونی  
منظور اصلیم شوهر بود ولی یکم غیر مستقیم گفتم اگر تجربیاتی دارید بفرمایید

آهان خوب شوهر که بعیده به زنش وابسته بشه 

حتی اگه عاشق هم باشه.این اخلاق اکثر مرد ها هست.

مردهایی هم که وابسته به زنشون هستن توی کودکی از مادرشون که جنس مخالف بوده محبتی ندیدن.