2777
2789
عنوان

خانوما بیاین 😭

822 بازدید | 16 پست

چیکار کنم 😭😭😭

سنم رفته بالا نزدیک ۳۶ شدم 

هنوز شوهر نکردم 😭

دوساله مشکل خونریزی دارم 

دکتر گفته رحمت پر از کیست و فیبرم شده

لوله های فالوپ پر از کیست شده 

دکتر گفت بیاید رحمت رو بردارم 

میگم شوهر ندارم 

بچه ندارم بهم پرید که کاری از دستم برنمیاد یا باید در بیارم رحم رو با عواقب این خونریزی ها با خودت 

😭😭😭😭

آخه چطوری بزارم در بیارن 

داداشم به مامانم گفته چرا مرضیه رو هی میبرید دکتر زنان نکنه کاری دست خودش داده 

مامانم گفته مشکلش چیز دیگه س 

گفته اگر رحمت در بیاری می‌کشمت

ما به مردم بگیم چیکار کرد که رحمش از زن صد ساله مشکل دا

ر تر بود 😭😭😭😭😭😭😭

خداروشکر ازدواج کردم همسرم اومد 😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشت که غلط زیادی کرد این حرفو زد عزیزم،بعدم اگه چاره ای نیست بردار،میدونم خیلی سخته،من هجده سالم بود مجرد بودم دکترا اعلام کردن بچه دار نمیشی واقعا درکت میکنم چقد گریه کردم،اخرم با تخمک اهدایی بچه دار شدم

والا مامان منم سن 42 سالگی رحمش در اورد دقیفا پر فیبرم و کیست بود 

شما باید تخمک ذخیره کنی 

همونایی ک همش مخالف ازدواج زود (بالای 20 ) زیر 30 هستن الان ببینن ک اینجور مشکلاتی برای یکی پیش بیاد جقدر دردسر ساز میشه ..

دکتر برای شما هیچکاری نمیتونه بکنه جون بخاطر بکارت کورتاژ هم نمیتونی بکنی ...

واست ۱۴ تاصلوات میفرستم و حمد میخونم مشکلت حل بشه و زودتر ازدواج کنید

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بمیرم برات 

والا منی ام که ازدواج کردم مشکل دارم حامله شدم الان بیمارستانم برای سقط ، کلا زندگی در هر شرایطی که باشی سختی های خودش رو داره پس غصه چیزیو نخورو توکلت فقط و فقط به خدا باشه و اینکه شاکر باش 

زندگی چیز خوبی برای ارائه نداره :) 

ببین من نمیدونم تو چه تفکری داری ولی فقط بهت شفا طب اینستاگرام رو معرفی میکنم  محمد جواد  امیدی، برو ازش مشاوره بگیر با دارو گیاهی قطعا خوب میشی یبار امتحان کن ضرر نداره ولی رحمتو دربیاری هزار درد میاد سراغت

دکتر ایروانی اصفهان بیمارستان عسگریه بهت توصیه میکنم شده مطبشش زنگ بزنن قسمش بده منشیش بگوپول میریزم عکس سونوهات بفرست ببین چی میکه اگر اصفهان نیستی۴۰روز سوره مریم یا نور بخون

دکتر ایروانی اصفهان بیمارستان عسگریه بهت توصیه میکنم شده مطبشش زنگ بزنن قسمش بده منشیش بگوپول میریزم ...

من اصفهان 

دکتر ایروانی چی ؟ 

زن یا مرد ؟ 

خداروشکر ازدواج کردم همسرم اومد 😍 
من اصفهان  دکتر ایروانی چی ؟  زن یا مرد ؟

دست از تلاش برندار بگرد راه حلشو پیدا کن طب سنتی هم فک کنم خوبه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼