2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

94 بازدید | 10 پست

دارم از غصه دق میکنم امروز اومدم خوابگاه ۱۶ نفریم تو یه اتاق بعد همششون مغرور و خودخواه اصلا باهام حرف نمیزنن دارم میمرم من خیلی کم حرفم خدا یا منو بکش اینقدر عذابم نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر رفتار-دیگران به خودت لعن ونفرین نکن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

خوب راحت باش دیگه حرف زدن اونا رو میخوای چیکار 

تا ما هستیم 🏋‍♀️😎

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

آخه همیشه همین بوده تو مدرسه هم همیشه تنها بودم 

الان دیگه بزرگ ترشدی خودتو رها کن راحت باش ببین کی مهربون تره بهش نزدیک شو بذار آدما بهت نزدیک شن 

الان تو دوره ای هستی ک خیلیا معتقدن قشنگترین دوران زندگیشون بوده 

سعی کن خاطرات خوب بسازی و لذت ببری 

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...