2777
2789
عنوان

خدایی شوهراتون دوست دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 131 پست

قبلنا بیشتر دوستش داشتم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرات عین نمودار سینوسی میمونه😂

یکی در میون نفرت و عشق

یکی میگه جونم به جونش بسته اس دقیقا خط بعدی یکی میگه منتظرم زودتر بمیره 🥲🚶‍♀️

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

من فکر میکنم دوسش دارم چون باید همش پیشم باشه نباشه حالم خوب نیس یه شب کنارش نخوابم انگار غم عالم تو دلمه طاقت ناراحتیش رو ندارم وقتی عصبانیه میدونم چجوری ارومش کنم..

😭😭😭 ولی حس میکنم اون منو دوست ندارع چون هیچکاری برای راحتیم نمیکنه

توروخدا تاپیک اخرم خونواده شوهر گزارش بزنین

من زدم گلم. پایدار باشید عزیزم🤍🤍🤍

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

روابط  زن و شوهر پیچیدس ممکنه همو دوس د اشته باشن ولی یهو بخاطر یه حرف یا  رفتار یا ناسزا ازهم متنفر بشن  و دوباره خوب بشن و دوباره بد. دوباره خوب اما بعد چن سال متوجه میشنه همسرشون واقعا دوسشون داره و فقط اخلاقش بده و  یا نه

نظرات عین نمودار سینوسی میمونه😂 یکی در میون نفرت و عشق یکی میگه جونم به جونش بسته اس دقیقا خط بعد ...

وای دقیقا اصلا فکر نمی‌کردم اینطوری بشه

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...

مامانم بعد25سال زندگی

میگه هنوزم عاشقشم این عشقی که الان دارم حتی قشنگ ترم هست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋