2777
2789
عنوان

خدایی شوهراتون دوست دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 131 پست
دقیقا تا زمانی ک متوجه خیانتش بشم، عاااشقش بودم😔

منم💔

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای مهربونیات بشم قشنگم بخدا بس ک سختی کشیدم توزندگبم این یبارو روی خوشش ودیدم ترسیدم باحرف اون خا ...

خدا نکنه عزیزم... بهش فک نکن اصلا قرار نیست مشکلی پیش بیاد فقط خیلیا از صدقه و اسفند برای رفع چشم زخم استفاده میکنن، یا کلا عادتشونه هروز اینکارو بکنن.شما تمرکزتو بزار رو روابطت خوبتون باهم.. 🥰🥰🥰

فکرایی منفی هم نکن

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
چرااا چی شد که اینجوری شد

این زنیکه دست به هر کاری زد بگو یه رمان میشه هنوزم داره ادامه میده الان به جایی رسیدیم در روز شاید یه ربع با هم حرف نمیزنیم منم دنبال کارم نون ام رو ازش جدا کنم اونم بره هرکاری میخواد بکنه دیگه برام مهم نیست 

عاشقشم

بعد از ۷ سال

هنوزم مثل همون اوایلیم 

اما صمیمی تر

هم عشقمه هم بهترین دوستمه

هر دومون بدی داریم

اشتباه کردیم 

حرفایه بد زدیم

دعوا کردیم

اما آشتی کردیم

خاطره ساختیم

روزایه خوب داشتیم بدم داشنیم

تو همه شرایطا عاشق موندیم

شما عشق واقعی دارید

مرسی امیدوارم اینطوری ک شما میگی باشه ولی چرا اینطور فکر میکنی !

من خیلی اذیتم همش تنهام با بچه کوچیک نمیشه جایی برم هفته ایی یکبار شاید برم بیرون افسرده شدم و مشکلات دیگه...

ولی براش مهم نیست

[QUOTE=328689091]پس چرا جدا نمیشید ؟[/QUO

پسرم 12 سالش بعد از 15 سالگیش حتماً جدا میشم چون دوبار اومد گرفتش ازم هم پسرم اذیت شد هم خودم 

اونم نگار فقط بخاطر اینکه طلاق نگیرم دیگه کاری بهمون نداره  

فک نکنم تو دنیا عشقی عمیق تر از عشقی ک به شوهرم دارم وجود داشته باشه

بعد چند سال بهش رسیدم میمیرم براش

هر چی بدی بهم کرده حتی ذره ای باعث نشده از علاقه شدیدی ک دارن بهش کم بشه حتی خیانت

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

این زنیکه دست به هر کاری زد بگو یه رمان میشه هنوزم داره ادامه میده الان به جایی رسیدیم در روز شاید ی ...

ایشالا بمیره هرچی مادرشوهر بدذاته

کاربری دست چند نفره دیدین تاپیکا به هم نمیخوره بدون داستان از این قراره🤚😂

اصلا دوسش ندارم ازدواجم یه ازدواج مصلحتی بود نه اون منا درک کرد نه من اونا ولی اون خیلی ازارم میده با رفتارش با کاراش خانواده مزخرفشم که دیگه قوز بالا قوز 

بعضیا را میبینم چه قدر صمیمین خیلی حسرت میخورم هر کاری کنم چه خوب چه بد ایراد میگیره اعتماد به نفسم صفره

عین یه هم خونه شده برام