2777
2789
عنوان

خدایی شوهراتون دوست دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 131 پست

دوسش ندارم ولی دوسدارم پیشم باشه( ک البته خیلی کم پیش میاد چون ساعت کاریش زیاده وقتی میاد خوابش میاد و خسته ست)  همون تایم کمم با اخلاق مزخرفش گند میزنه ب حالم ولی باز دوسدارم باشه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی  همیشه یکی دیگه خراب میکنه؟

منی که از دوریش اینقدر گریه کردم چشام ضعیف شد دیگه هم خوب نشد و شوهرمم تو اون ندت افسردگی شدید گرفت موهاش ریخت و سفید شد این خد عشق رو کرده به همون حد نفرت 

اره الان من و شوهرم بعد از ده سااااااللل تلاشهای خستگی ناپذیر مادرشوهر گور به گور شدم که هنوزم ادامه داره چشم نداریم همو ببینیم 

مرسی دورت بگردم اون خانومخ ترسوند منو🥺

نگران نباش منظور اینه چشم زخم همیشه هست که از شما دور باشه عزیزم❤️🥰

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
دوسش ندارم ولی دوسدارم پیشم باشه( ک البته خیلی کم پیش میاد چون ساعت کاریش زیاده وقتی میاد خوابش میاد ...

شما عشق واقعی دارید

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...
اخه چقدرمهربونی تو دختر🥺😍😘🌹❤️  خداخیرو برکت بهت بده ...قربون اقا ،حتما به واسطه ی دعای شما ...

فدات شم. موقع زایمانمم یادم بودی😘

انشاالله هرچی خدا بخواد گلم❤

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
منی که از دوریش اینقدر گریه کردم چشام ضعیف شد دیگه هم خوب نشد و شوهرمم تو اون ندت افسردگی شدید گرفت ...

چرااا چی شد که اینجوری شد

کاربری دست چند نفره دیدین تاپیکا به هم نمیخوره بدون داستان از این قراره🤚😂
نگران نباش منظور اینه چشم زخم همیشه هست که از شما دور باشه عزیزم❤️🥰

فدای مهربونیات بشم قشنگم

بخدا بس ک سختی کشیدم توزندگبم این یبارو روی خوشش ودیدم ترسیدم باحرف اون خانوم😥

♥️🧿💍

از سال ۸۶ دوست . ۸۹ ازدواج 

۱۱ سال ازم بزرگتره 

اینقدر دوسش دارم بعضی شبها خواب میبینم هنوز دوران دوستی هستیم و ازدواج نکردیم بعدش بیدار میشم میبینم کنارمه اینقدر حال میکنم که نگووووو. فکر می‌کنم توی ازدواج بهد چند سال زن و شوهر بیشتر عاشق هم میشن و عشقشون عمیق تره 

عشق با گذشت زمان ریشه میده و محکم میشه و عقلانی البته اگه انتخاب درست باشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.