2777
2789
عنوان

زندگی سگی نکبتی من

413 بازدید | 24 پست

یک هفته دیگه میرم توی ۲۹ سال

به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم

دلم میخواست کتاب بنویسم

مهاجرت کنم

موفق باشم

ولی هییییچی نشدم هیچیییی

نه شغلی دارم نه پولی

تا ارشد خوندم ولی انقدر دانشگاه اذیت کرد و طولش داد که هنوز مدرکمو نتونستم ازشون بگیرم و داره میره توی ۴ سال از زمان شروع تحصیلم.

همینم بدجور عصبی و افسردم کرده

دلم میخواست زبانم عالی باشه و چندین زبان یادبگیرم، همون انگلیسی رو نصفه نیمه یاد گرفتم و ول کردم

رفتم نرم افزار یاد گرفتم که تو خونه سفارش بگیرم یه درامدی کسب کنم، ملت فقط میان قیمت میگیرن میدن اونم ۲، ۳ نفر

یعنی حالم اززندگی بهم میخوره فقط میخوام بمیرم

دیگه داره ۳۰ سالم میشه دیگه هیچی بدرد نمیخوره و نمیشه ، توی ۲۰ باید به ارزوهام میرسیدمباید توی

۲۰ کتابمو مینوشتم و چاپ میکردم و نویسنده میشدم

باید توی دهه ۲۰ مهاجرت میکردم

باید توی دهه ۲۰ دکتری خوندن شروع میکردم و انقدر توی هر مقطع تحصیلی درجا نمیزدم

جمله انکیزشی نگید خودتونم میدونید فایده نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینو منی میگم که تموم این رویاهایی که داری رو طی کردم با اطمینان بهت میگم هنوز دیر نشده

4 اسفند ۴۰۴🖤🕊بالابلند بابا گیسو کمند بابا🖤کمد شماره ۸۳ برای همیشه بایگانی شد 🖤

خب تکلیف چیه اولا البته اگر سختگیر باشی و روی گذشته ها تمرکز کنی به اون چیزی هم ک شاید فردای بهتری برایت رقم بخوره هم ازدست میدی 

پس سختگیر نباش دوما زندگی برای خیلی‌ها اینجوره 

ولی باید از یک جایی شروع کرد 

من دارم ۲۱ میشم و همینم خاکبرسرم

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

انگیزشی ک زردو نخ نماست اما جدیدا دانشمندا میگن معمولا تا۴۰ آدما در حال آزمون و خطا هستن و از۴۰تاا. ۵۶یا۵۶ میتونن مهم ترین اهدافشون رو عملی کنن.حالا شرایط واقعا سخته الکی نمیشه گفت نه اما شما واردمثلا۳۴سال بشین بنظرتون ۲۸،۲۹خیلی فرصت خوبی بوده. یجا خوندم توی آلمان از بچه ها تا۳۰ سال هیچ توقعی نیست ک وارد بزرگسالی بشن منظور استقلال مالی یا ازدواج در واقع بچه ها میتونن از۱۸تا۳۰ تجربیات شخصی رو داشته باشن. حالا اینکه تا چه سنی دستاورد ارزش داره بیشتر تزریقات محیطه همون طور ک دو سه دهه پیش دختر ۲۵ساله،ازدواجش دیر شده بود الان تازه بعضیا شروع میکنن خواستگار راه دادن....

واینکه بدون ماهایی ک الان کنار تیم مشابهه خودتیم 😂😂😂

پس خودتو دوست داشته باش مثل ما.... خل بازی کن شاد باش 

گیر نده بخودت افسرده میشی 

اونوقت دیگه درمونش خیلی سختره همه پولای دنیا هم بدردت نمیخورن