2777
2789
عنوان

همسرنفهم

300 بازدید | 12 پست

زنگ زده شام بخوریم بریم بیرون دوری بزنیم بابچه ها رفتم اماده شدم رفتع باپسرم دوچرخه سواری می‌کنه عین خیالشم نیس من همش خونم جایی نمیبره تمون هربارم میگم یوقت برازنت بذارمیگ همه ک دورو ورتن منظورش مادرش

منم اصلاخونه مادرش نمیرم بخاطردعواهایی ک شده

واقعا ازش خستم بی محبته حتی نمیگ این دختر بیستوچهارساعته خونس 

بعداومدیم خونه ازپنجره بامادرش حرف میزنه وقتی رفت

بش میگم بالشتتو ببرانورتر بخابم جاروتخت برامن نیس دااااااادمیزنه چتتتتتتتتتتتته ک مادرش بشنوه ازش متنفرم ازش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش هم اصلا نقطه ضعف نده بابا بزار اوون خجالت بکشه با خودش میگه نکنه خانوادم فکر کنن زن زلیلم .....داد زد داد بزن بگو مردک لندهور 🤣🤣من مادر شوهرم طبقه پایینه شوهرم میگفت ننت فلان میگفتم ننه خودت فلان اونم میشنید شوهرم میگفت مگه من جلو مامانت گفتم تو میگی مامانم ناراحت میشه گفتم فدا سرم تو میگی من ناراحت میشم دیگه نگفت

بچه هارو نبر.. بندازشون سر پدرشون یا مادر بزرگشون توام حق داری خب

پدرشون یاسرکاره یابیرونه کاری ب بچهام نداره همه کاراشون بامن یساعت وقت ارایشگاه نمیتونم بگیرم ازبس قرمیزنه صدبارزنگ میزنه بچه گریه کرد بیادیگ الان دوماهه آرایشگاه نرفتم اصلاح کنم

کلی دعواکردیم پیششون حتی دیگ روم نمیشه یاسون سلام کنم

خواب مگه تو مقصری که روت نشه یا بشه .فک نکن درکت نمیکنم من خودم رو سر مادر شوهرم ۱۴ ساله جرعت ندارن بگن پاشو اونور بشین