2777
2789
عنوان

تجربه بدنسازی

180 بازدید | 4 پست

بچه ها من امسال ی ۲یا۳ماه رفتم بدنسازی اما خب وزنم زیاد نشد همون موند واسه همین ناامید شدم و دیگه ادامه ندادم بعد از تمرینم تخم مرغ و سیب زمینی میخوردم 

شما بعد از چند وقت هجم گرفتید شما؟حتما باید مکمل استفاده کرد؟بنظرتون دوباره برم شروع کنم اینبار ۶ماه برم؟

بدنسازی اگه خوب کارکنی خوب تغذیه کنی تازه بعده شش ماه یواش یواش میره رو غلتک 

بدنسازی یجوریه که همیشه باید ادامش بدی نه اینکه دوره ای بری و بعد نری

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷 خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه ها من ۶۹کیلوئم قدمم۱۶۰ حالاباایناکارندارم من میخوام ازنظرتناسب اندامه ران وباسن به اونیکه میخوام برسم.دوماهی هست حرکات بدنسازی واسکات.  و...انجام میدم؟تاثیرداره؟

هیکلم هیپ دیپ 

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدنسازی اگه خوب کارکنی خوب تغذیه کنی تازه بعده شش ماه یواش یواش میره رو غلتک  بدنسازی یجوریه ک ...

اخه خیلیا از ماه دوم ۲کیلو و ۳کیلو اضافه میکنن طبیعیه ک من همون وزن بودم؟