2789
عنوان

میترسم

131 بازدید | 10 پست

من طبقه بالای یک خونه ویلایی خونه مجردی دارم طبقه پایینم هم یک مرد سی سالس تقریبا 

دو سه ماه هست اینجا زندگی میکنم تا حالا یک بارم ندیدمش همیشه ی موقعی میام بیرون که نباشه 

الان غذا سفارش داده بودم پیک در زد خواستم باز کنم صدا اومد دیدم ایشون باز کرده 

بعد صحبت کردن بعد غذارو گرفت خواست از پله بیاد بالا با چادر رفتم سریع گرفتم از دستش حتی نگاشم نکردم سرمم پایین بود یه ببخشید گفتم بدو بدو پریدم تو خونه درو قفل کردم 

نمیدونم چرا عین چی ترسیدم و خجالت میکشم 

از صب تا شب سرکاره 

الان فهمید ی دختر تنهام و جوون 

میترسم ازش خیلی خجالتم میکشم

چ کنم؟ 

پنجرم یجوریه تو خونه دیده میشه نصف شب نیاد دید بزنه؟ 

الان فهمید تنهام دخترم؟  

کاریم نکنه 

چندسالته

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه بابا الکی آتو نده دستش مگه لولو خورخورست؟

هر وقت حس خطر کردی الکی گوشیتو دربیار شروع کن به حرف زدن حالا چه حرفی از این جور حرفا 👇

الو سلام خوبی مامان؟ دورت بگردم عه بابا از زندان آزاد شد؟ بسلامتی میام سر میزنم ، اون دوازده تا داداشای قولچماقم چطورن خوبن؟ سلام برسون، راستی اون چاقو اره ای مونده تو کیفم اینم یادم بنداز بدم بهت چون احتیاجی بهش ندارم خودم رزمی کارم 😐😐😐 بدرود

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
چرا تنهایی؟ خب ی پرده،بخر نصب کن ک دید،نداشته باشه

پرده داره ولی قسمت در پرده اش هر کار کنم باز میره کنار یکم داخل خونه دید داره 

ی بار ب مامانم گفتم بره از دور نگاه کنه ببینه بازم دید داره از جای در گفت اره 

بنظرم از اونجا برو تو بالا تنها اون پایین تنها...

قراره مهاجرت کنم چند هفته یا فوقش دوماه دیگه اینجام 

که بازم اگه بشه میخام برم ی خونه دیگه این مدت

از پسر تنها میترسم

نه بابا الکی آتو نده دستش مگه لولو خورخورست؟ هر وقت حس خطر کردی الکی گوشیتو دربیار شروع کن به حرف ز ...

خندم گرفت🥲😂مرسی عزیزم حتما این کارو میکنم 

یا فردا صبح وقتی داشت میرفت از تو خونه مثلا بلند حرف میزنم انگار کسی پیشمه