2777
2789
عنوان

خداوکیلی نگید....🫢

184 بازدید | 16 پست

ازدواج چیه و جزدردسرعذاب هیچی نداره

درست قبول دارم انتخاب اشتباه رو مخ ولی هرادمی نیاز ب همدم ی شریک زندگی داره باهاش هرجاخواس بره ناراحتی شادی غصه همه چیش تقسیم کنه مجردبودن واقعاخوب نیس...

منی ک عاشق یکی شدم اونم عاشقمه خونواده ش شدید مخالفت کردن ازبس مخالفت کردن دلسردش کردن براازدواج گفت دیگه حوصله ازدواج ندارم و توسرم نیس منم گفتم حالا ک تونمیخای بحثش جداس بحثی نمیمونه

هرماه بخاطر۶۰۰کیلومترمیومددیدنم باوجودمخالفت

الان ک یه کوچه فاصله س بخاطرخانواده خیلی عزیزش☹️نمیادببینمش میگن قطع ارتباط کن

اول همه مادرش مخالف بود ک بعدیسال .دوماهه راضی شده ماددش..الان

باباش و خواهرش ول کن نیستن ک گفت سخت هس ولی میشه متقاعدشون کرد امادیگه کشش ندارم ازبس زدن توذوقم مخالفت کردن دلم نمیخازن بگیرم دیگه.منم باهاش حرف نمیزنم امیدوارم پشیمون شه ک میشه و برگرده چون هیچکس مثل من براش خوب نبود

خدایاشکرت...❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو هم هیچ تحویلش نگیر التماست هم کرد دیگه قبولش نکن 

بنظرت برمیگرده..اره دلم میخادهمینکارو کنم من چقدشبام باگریه سپری میشه محیط کاربهواشکم سرازیرمیشه همه میگن چته چراپکری الکی میگم هیچی چشام میسوزه

خدایاشکرت...❤️

بنظرت برمیگرده..اره دلم میخادهمینکارو کنم من چقدشبام باگریه سپری میشه محیط کاربهواشکم سرازیرمیشه همه ...

آره برمیگرده ، به شرطی که تو یه مدت طولانی اصلا حتی سراغش هم نگیری و شاد و خوشحال باشی میاد 

ای باباسنیم نداری جاداری هنوز ولی بخدا ادمیزادباکسی نباشه خیلی بهتره بدترتنهامیشه

ن قسم خوردم دیگ ب مرد جماعت دیگ رو ندم البت ب غیر خودش اگ برگش اره خیلییی بهتره

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
آره برمیگرده ، به شرطی که تو یه مدت طولانی اصلا حتی سراغش هم نگیری و شاد و خوشحال باشی میاد 

ن اصلا دیگع نمیخام سراغش بگیرم حتی شده ازدلتنگی زجه زده باشم یا مرده باشم..چون ب معنای واقعی دلم شکست میتونس خانوادش راضی کنه و خودش گفت ازبس زدن توذوقم دیگه نمیخام توک میدونسی راضی میشن چراخوردتوذوقت بی معرفت

خدایاشکرت...❤️

ن قسم خوردم دیگ ب مرد جماعت دیگ رو ندم البت ب غیر خودش اگ برگش اره خیلییی بهتره

واقعااره بخدا خدالعنتشون بویی ازاحساس دوس داشتن گذشت دل رحمی تو ذاتشون نیست

خدایاشکرت...❤️

ن اصلا دیگع نمیخام سراغش بگیرم حتی شده ازدلتنگی زجه زده باشم یا مرده باشم..چون ب معنای واقعی دلم شکس ...

دقیقااا 

این می‌دونس با تلاشش راضی میشن گفته خورده تو ذوقم یعنی جلوش بگن این دختر به درد نمیخوره و اینا زده میشه دهن بینه ایطوری که گفتی 

دقیقااا  این می‌دونس با تلاشش راضی میشن گفته خورده تو ذوقم یعنی جلوش بگن این دختر به درد نمیخو ...

ن ن ازمن بدشون نمیاد مخالفتشون پدربزرگ مادربزرگ مادریمه ازوناخوششون نمیادوگرنه گفتن بادختره مشکل نداریم‌پسره پسردایی مادرمه..اخ خدا کی اوت روزبرسه بگه بیاببینمت هربلرمن گفتن هی میگفت بعدا وقت شد میبینمت گفتم مگه خونوادتGpsبهت وصل کردن ک نمیای دلم میخادبگه بیاببینمت و من بگم نه😣

خدایاشکرت...❤️

منم فاز عزیزانی که یکسره از ازدواج بد میگن رو درک نمیکنم هیچی بهتراز داشتن یه همدم و شریک عالی نیست که مسیر پرپیچ و خم زندگی رو برات لذت بخش کنه و از اون قشنگتر اومدن یه یه کوچولو به زندگی ادم 😢😍😍

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
منم فاز عزیزانی که یکسره از ازدواج بد میگن رو درک نمیکنم هیچی بهتراز داشتن یه همدم و شریک عالی نیست ...

من بچه واسم مهم نیس ولی واقعاخیلی دوس دارم باعشق ازدواج کنم و سر و سامون بگیرم🥲

خدایاشکرت...❤️