mamansetareh01 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 823 عنوان با این شوهر چ رفتاری کنم؟ 263 بازدید | 18 پست باشوهری که خونه خانوادم و فامیلام نمیاد .تو خونه همش تو گوشیه . همش ازم طلبکاره و میگه تو مگه چیکار میکنی تو خونه ک خسته بشی. ن بیرون منو میبره ن مسافرت . همش غر میزنه و رو مخ میره چ رفتاری کنم شرایط طلاق گرفتن ندارم نمیدونم باهاش چطور رفتار کنم خستم کرد . خیلی حرص میخورم عصبی شدم انقد حرصم میده بعضی وقتا حوصله بچمو ندارم😔 1402/11/27 | 20:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جودیهسدم عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 2805 یروز کل کارای خونتو بزار واسع وقتی ک خونس جلو چشمش انجام بده ببینه همیشه در غیلبش خونه تمیز نکن یا یروز بهش بگو ک مارای خونه رو انجام بده تا بفهمی البته با لحن اروم م خشن ❌لایک نکنید❌ کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔
mamansetareh01 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 823 دقیقا منم تو همین شرایطم نمیزاره کسی هم بیاد خونه شوهر منم خیلی محدودم میکنه هر جایی نمیزاره برم . کارایی ک دوست دارم نمیزاره کنم
دختر_ناااز عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1014 اگر میخوای زندگی کنی و زندگیت خوب بشه، از خودت شروع کن. خودتو بهتر کن.من دوره های مرضیه کشوری رو پیشنهاد میدم. قیمتشم زیاد نیست. هنر معشوقه ماندن و دلبری کلامی ش عالیه
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20211 شوهر منم خیلی محدودم میکنه هر جایی نمیزاره برم . کارایی ک دوست دارم نمیزاره کنم چاره ای نیست اینجور ادم ها عوض نمیشن
جودیهسدم عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 2805 شوهر منم خیلی محدودم میکنه هر جایی نمیزاره برم . کارایی ک دوست دارم نمیزاره کنم رفتار خودت چجوریه این خق ازادیو باید قبل ازدواج میگفتی بهش ❌لایک نکنید❌ کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔
جودیهسدم عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 2805 چاره ای نیست اینجور ادم ها عوض نمیشن درسته عوض نمیشن اگه منطقی باهاشون بحرفین بدون بحث و لجبازی و و بهشون بگین ک از مردم توقع درک دارم شاید بهتر بشن ❌لایک نکنید❌ کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔
mamansetareh01 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 823 یروز کل کارای خونتو بزار واسع وقتی ک خونس جلو چشمش انجام بده ببینه همیشه در غیلبش خونه تمیز نکن ... جلو خودش انجام میدم بازم حالیش نیست خیلی بیشعوره خدا هیچ کسیو گیر ادم زبون نفهم نندازه
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20211 درسته عوض نمیشن اگه منطقی باهاشون بحرفین بدون بحث و لجبازی و و بهشون بگین ک از مردم توقع درک د ... همه همینو میگن ولی درک نمیکنن بهم مهلت حرف زدن نمیده به قران
mamansetareh01 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 823 درسته عوض نمیشن اگه منطقی باهاشون بحرفین بدون بحث و لجبازی و و بهشون بگین ک از مردم توقع درک د ... اصلا منطق سرش نمیشه
جودیهسدم عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 2805 جلو خودش انجام میدم بازم حالیش نیست خیلی بیشعوره خدا هیچ کسیو گیر ادم زبون نفهم نندازه یجوری ازش درخواست کن یا باهاش بخرف ک فک نکنه داری از اقتدارشو تو خونه میگیری چون مردا افکارشون خیلی کچولوه باهش حرف بزن ❌لایک نکنید❌ کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔