2777
2789
عنوان

با این شوهر چ رفتاری کنم؟

263 بازدید | 18 پست

باشوهری که خونه خانوادم و فامیلام نمیاد .تو خونه همش تو گوشیه  . همش ازم طلبکاره و میگه تو مگه چیکار میکنی تو خونه ک خسته بشی. 

ن بیرون منو میبره ن مسافرت . همش غر میزنه و رو مخ میره چ رفتاری کنم شرایط طلاق گرفتن ندارم   نمیدونم باهاش چطور رفتار کنم خستم کرد . خیلی حرص میخورم عصبی شدم انقد حرصم میده بعضی وقتا حوصله بچمو ندارم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یروز کل کارای خونتو بزار واسع وقتی ک خونس جلو چشمش انجام بده ببینه همیشه در غیلبش خونه تمیز نکن 

یا یروز بهش بگو ک مارای خونه رو انجام بده تا بفهمی البته با لحن اروم م خشن

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
شوهر منم خیلی محدودم میکنه  هر جایی نمیزاره برم . کارایی ک دوست دارم نمیزاره کنم

رفتار خودت چجوریه 

این خق ازادیو باید قبل ازدواج میگفتی بهش

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
چاره ای نیست اینجور ادم ها عوض نمیشن 

درسته عوض نمیشن اگه منطقی باهاشون بحرفین بدون بحث و لجبازی و  و بهشون بگین ک از مردم توقع درک دارم شاید بهتر بشن 

یروز کل کارای خونتو بزار واسع وقتی ک خونس جلو چشمش انجام بده ببینه همیشه در غیلبش خونه تمیز نکن  ...

جلو خودش انجام میدم بازم حالیش نیست خیلی بیشعوره خدا هیچ کسیو گیر ادم زبون نفهم نندازه

جلو خودش انجام میدم بازم حالیش نیست خیلی بیشعوره خدا هیچ کسیو گیر ادم زبون نفهم نندازه

یجوری ازش درخواست کن یا باهاش بخرف ک فک نکنه داری از اقتدارشو تو خونه میگیری چون مردا افکارشون خیلی کچولوه 

باهش حرف بزن