2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاین

100 بازدید | 9 پست

درچه وضعین دخترا؟ تموم کردین ؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

من نهمم ولی کم اوردم...

دلم تیزهوشان میخواد ولی ن پول دارم برم کلاس ن زیاد میخونم..

خیرسرم رفتم رفیق رقابتی گرفتم اونم بهش حس پیدا کردم 

کلا نابود شدم ..

مشاور سایتمم😌❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من نهمم ولی کم اوردم... دلم تیزهوشان میخواد ولی ن پول دارم برم کلاس ن زیاد میخونم.. خیرسرم رفتم رف ...

من تیز میخونم سوالی داری بپرس

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
منم تجربیم و دهمم  خوشحال میشم راهنماییم کنی چطوری تو امتحانام موفق شم و نمره بالا بگیرم و این ...

من دهمو کلا نخوندم معدلم شد ۱۹.۳ اول کتاب رو بخون بعد دزسنامه و بعد تست بزن براش همین 

من خیلی کمالگرام😭😭😭هرچییی بخونم از خودم راضی نیستم

مثلا ی مبحث رو ۸۰ درشد میزنم ولی بازم میگم نه من اینو کااامل بلد نیستم یا اصن شانسی بود اینطور زدم

بخاطر همبن هیچوقت نمیدونم اوضاعم چطوره😐ینی ممکنه صقر باشم ممکنه ۱۰۰ باشم

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
من خیلی کمالگرام😭😭😭هرچییی بخونم از خودم راضی نیستم مثلا ی مبحث رو ۸۰ درشد میزنم ولی بازم میگم نه ...

کمالگرا وبدم برا یه کنکوری سمه منم همینم