2777
2789
عنوان

پسرم ۲۰ ماهشه

82 بازدید | 3 پست

من تو خونه پسرمو آزاد میذارم یعنی ی روفرشی پهن کردم روش بازی میکنه با وسایل خونه یا خوراکی خلاصه خیلی منعش نمیکنم با اینکه برا خودم سخته بعد اونارو جمع کنم اما میگم عیب نداره ولی فایده نداره تا دو دقیقه میرم تو آشپزخونه باز میاد پایین پای من نق نق غر غر. یعنی فقط چند دقیقه میشینه خودش تنها بازی کنه. یا میاد سر و کله شو میکوبه ب یخچال یا بهونه میگیره بیا منو با ماشینم هل بده. یعنی امروز دیگه روانی شدم سرش داد زدم بزور دستشو گرفتم از آشپزخونه کردمش بیرون. خونه رو کرده بازار شام نمیشینه بازی کنه فقط کافیه ببینه من کار دارم اینقدر نق نق میکنه ک دیونت میکنه. شما چیکار میکنن وقتی کار دارین؟

منم دقیقا عین شما.فقط وقتی میخوابن روی دور تند خونه رو تمیز میکنم.منم دوتا پسر دارم یکی شش ساله یکی یه ساله.از روزان لذت ببر کارو تمیز کاری خونه همیشه هست ولی دیگه پسرت به این روزاش برنمیگرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دقیقا عین شما.فقط وقتی میخوابن روی دور تند خونه رو تمیز میکنم.منم دوتا پسر دارم یکی شش ساله یکی ...

بعد از ظهر که بخوابه اصلا شب نمیخوابه اگر هم بخوابه میگه منو از رو پات زمین نذار برو