2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه دختر متولد ۷۱,با یه پسر متولد ۶۳که خیلی هم پخته هست و ظاهرا با درک و شعور البته از نظر ظاهر زیاد باب میلش نیست,چشم ابرو مشکی دوست داره ولی ایشون بوره,وضعیت کاری و مالی و محل زندگیشم خوبه
اصلا مردها قابل شناخت نیستن من13ساله دارم باشوهرم زندگی میکنم یه چیزایی مببینم ویه چیزایی می شنوم که خدا میدونه.باید توکل به خدا کنه
من مامان خوشبختیم میدونین چرا؟چون خدا دوتاپسر بامحبت ومهربون داده که جبران بی کسی ها وبی محبتی ها درزندگیم باشن.خدایا خودت نگهدارشون باش
به این چیزا دقت کن! روابط اجتماعیش چطوره مثلا چند تا دوست صمیمی داره تو اینستا و فیس بوک فعاله ? چه افرادی رو فالو کرده و دوستاش کیان! باهاش قرار بذار بیرون ببین پیشنهاد شام و ناهار میده یا پیاده روی تو پارک!!!! ببین رانندگیش خوبه عصبی یا استرسی نیس به بقیه راه میده یا میپیچه جلو ملت و چراغ قرمز رو رد میکنه!!! تو رستوران به غذا خوردنش رو دقت کن رو اعصاب نباشه ببین مثلا غذای ارزون سفارش میده یا مثلا بعد غذا انعام میده یا نه! روابط خانوادگیشون رو بررسی کن هرجوری پدرش بامادرش رفتار میکنه ایشونم در اینده با شما رفتار خواهد کرد!!ببین مرد سالاریه خونشون یا نظر زن هم مهمه!!! دست گل و شیرینی خواستگاری رو دقت کن ببین سنگ تموم گذاشتن یا از سر باز کردن! دیگه اینکه ببین چقدر وابسته به خانواده اس سربازی رفته دانشگاه و خوابگاه چطور?!کارهای شخصیشو خودش انجام میده یا از اوناست که جوراب و لباس زیرشم مادرش میشوره! و نکته اخرم اینکه حرف باد هواست!هر وعده ای تو خواستگاری دادن باور نکن هر چی واست مهمه محضری ازشون تعهد بگیر!
کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
فاطمه حرفات خیلی خوب بود منم مث تو فک میکنم که باید این چیزا رو در نظر بگیری اما فکر کن مثلا به خانواده بگی من جواب رد میخوام بدم چون منو برد بیرون یه ابمیوه هم نداد بخورم مسخره میکنن میگن واسه چیزی به این کوچیکی میخوای رد کنی؟ بعدم میگن سخت گیر مشکل ماهایی که تو زندگی به مشکل میخوریم همین ساده از مسائل گذشتنمونه
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز