سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
یه دختر متولد ۷۱,با یه پسر متولد ۶۳که خیلی هم پخته هست و ظاهرا با درک و شعور البته از نظر ظاهر زیاد باب میلش نیست,چشم ابرو مشکی دوست داره ولی ایشون بوره,وضعیت کاری و مالی و محل زندگیشم خوبه
به این چیزا دقت کن! روابط اجتماعیش چطوره مثلا چند تا دوست صمیمی داره تو اینستا و فیس بوک فعاله ? چه افرادی رو فالو کرده و دوستاش کیان! باهاش قرار بذار بیرون ببین پیشنهاد شام و ناهار میده یا پیاده روی تو پارک!!!! ببین رانندگیش خوبه عصبی یا استرسی نیس به بقیه راه میده یا میپیچه جلو ملت و چراغ قرمز رو رد میکنه!!! تو رستوران به غذا خوردنش رو دقت کن رو اعصاب نباشه ببین مثلا غذای ارزون سفارش میده یا مثلا بعد غذا انعام میده یا نه! روابط خانوادگیشون رو بررسی کن هرجوری پدرش بامادرش رفتار میکنه ایشونم در اینده با شما رفتار خواهد کرد!!ببین مرد سالاریه خونشون یا نظر زن هم مهمه!!! دست گل و شیرینی خواستگاری رو دقت کن ببین سنگ تموم گذاشتن یا از سر باز کردن! دیگه اینکه ببین چقدر وابسته به خانواده اس سربازی رفته دانشگاه و خوابگاه چطور?!کارهای شخصیشو خودش انجام میده یا از اوناست که جوراب و لباس زیرشم مادرش میشوره! و نکته اخرم اینکه حرف باد هواست!هر وعده ای تو خواستگاری دادن باور نکن هر چی واست مهمه محضری ازشون تعهد بگیر!
اول باید خوب تحقیقشو بکنن از فامیل همسایه همکار دوست و روفقیق بعد اگر اکی بود امد و رفت کنن و نامزد بشن اما عقد نکنن چون عقد اشتباه محضه یک هفته قبل عروسی عقد کنن
فاطمه حرفات خیلی خوب بود منم مث تو فک میکنم که باید این چیزا رو در نظر بگیری اما فکر کن مثلا به خانواده بگی من جواب رد میخوام بدم چون منو برد بیرون یه ابمیوه هم نداد بخورم مسخره میکنن میگن واسه چیزی به این کوچیکی میخوای رد کنی؟ بعدم میگن سخت گیر مشکل ماهایی که تو زندگی به مشکل میخوریم همین ساده از مسائل گذشتنمونه