2777
2789
عنوان

پارتی بازی

161 بازدید | 12 پست

ی همکلاسی پسر دارم اصلا درس نمیخونه همه امتحانا رو با تقلب فقط پاس میکنه کار نداره نمرش چند شه فقط پاس. بعد از من همیشه جزوه میگیره کتاب اصلا نمیخره میومد ۶۰ صفحه رو از رو کتاب من عکس میگرب ک پول کتاب نده حالا اون روز بهم میگ رفته دنبال ی نماینده مجلس ک مطمئنه رای میاره ک نماینده پارتی بازی کنه بره شرکت نفت حالا هی منه بیچاره درس بخونم هی شبای امتحان بزنم تو سر خودم معدل من ۱۸ و خورده ای معدل اون بزور ۱۵ بشه اونم با تقلب و خای مالی استاد

از اینا همه جا پیدا میشه 

مدرسه دانشگاه سرکار و.... 

اگه بخوای روش تمرکز کنی از پیشرفت خودت غافل میشی ❤️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعت این دنیا اینجوری پاچه خوار ها همیشه مثل نور پیشرفت میکنن

تازه تو دانشگاه سر ی کلاس حاضر نمیشه همش تو حیاط دنبال دختر بازیه از ایناس ک چن تا دوس دختر هم زمان دارن

ببین خیلی رو حرفش حشاب باز نکن 

دختر عمه منم هم هی افتاد دنبال یک کاندید نماینده مجلس براش رای جمع میکرد پاچه خواری میکرد طرف بعد از اینکه رای اورد همین دختر عمه منو بلاک کرد 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

برای سومین بار باید تسایتونگ بگم اینجا ایران است اینجا جایی که یه کی با لیسانس میشه راننده اسنپ چنروز پیش یکی تاپیک زدمیگفت یکی خیلی زرنگ بود میگفت نخبه کلاسمون بود به نظرت شغلش چی بود؟ دف زن من نمیگم دف زن شغل بدیه اتفاقا قابل احترامه ولی برای کسی که درس میخونه مناسب نیست اینجا ایرانه جایی که استعداد های جوانا کور میشه بعد یکی با پارتی بازیپ...

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

برای سومین بار باید تسایتونگ بگم اینجا ایران است اینجا جایی که یه کی با لیسانس میشه راننده اسنپ چنرو ...

چقد زورم میگیره من چقد درس میخونم شبای امتحان تا صب بیدار میمونم کاش هیچ وقت اینجا ب دنیا نمیومدم پسر فامیلمون دیپلم بزور گرف رف هند داروسازی خوند الان دارو خونه زده ماهی خدا تومن درآمد داره

چقد زورم میگیره من چقد درس میخونم شبای امتحان تا صب بیدار میمونم کاش هیچ وقت اینجا ب دنیا نمیومدم پس ...

میگم که درصد پایینی از دانشجوها به جایی میرسن که اوناهم مهاجرت میکنن خودم دانشجوی روانشناسی خودم میخ ام مهاجرت کنم چون اینجا فقط وقتمو طلف میکنم 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...