با شوهرم دعوام شده دیروز سر چیز الکی اخلاق این حرفا شوهرم زد خرد کن رو شکست از طرفی فحش میداد دست بلند کرد یه چند باری منم موقع فحش دادن حرف خودش رو به خودش میگفتم اومد منو هول داد افتادم رو دستم دستم ورم کرده منم از شدت ناراحتی سیلی محکم زدم بهش اون یه چند بار دست بلند کرد فحش داد الان از صبح تلفنم رو جواب نمیده منم هر کاری میکنم حرف بزنه میگه ازت بدم میاد نزدیک من نیا بهت رو دادم این حرفا از طرفی به خانواده اش وابسته هست از طرفی خواهر شوهرم زایمان کرده نمیخوام کسی بفهمه از طرفی مادر شوهرم الان با شوهرم میترسم دعوامون رو بدونه چیکار کنم حرفش این که من از بزرگم حرف حرف منه از طرفی سیلی که زدم بد زدم چیکار کنم
اره سر غذا دادن به بچه من کمی ناراحت بودن قبول نمیکرد میگفتم غذا نده بهش ضرر داره سرما خورده کمی دخترم هر چیزی خوب نیست براش گفت میدم من گفتم با صدای بلند نده گفت چته اخلاقت چرا این طوری سرمن داد میزنی شروع شد زد خرد کن رو شکست
اره سر غذا دادن به بچه من کمی ناراحت بودن قبول نمیکرد میگفتم غذا نده بهش ضرر داره سرما خورده کمی دخ ...
عزیزم بعضی وقتا آقایون رعایت نمیکنن اینکه چی ضرر داره شما آروم می گفتی با چندتا دلیل ک چرا ضرر داره واسه بچه مردا از اینکه یکی سرشون داد بزنه خیلی عصبانی میشن باور کن نباید تو عصبانیت فحش اینا داد چون نمی دونیم واقعا چیا ب طرف میگیم ک آثاربدی داره حرمت شکنی اینا میکنیم و نمیشه جمعش کرد می تونید بدون داد و بیداد هم حرفاتون رو بزنید