2777
2789
عنوان

خیانت. ایا؟؟؟؟؟

127 بازدید | 11 پست

شوهرم خیانت جنسی کرد.

چندین بارم خیانت چتی کرد.

بچه ندارم.

شوهرم اخلاقش و وقعیتش خوبه خیلی ولی تنوع طلبه و اهل خیانته.

ولی من زیبا نیستم و بدنمم خیلیییی نقصا داره.

بنظرتون طلاق بگیرم یا بمونم و بیخیال خیانتای شوهرم بشم؟

اخه از مطلقه شدن میترسم خیلی💔💔💔

خواهرانه بهم بگید چیکار کنم، شما بودی چیکار میکردی.

اخلاقش خیلی خوبه معلومه فق یکم اونجای بیقرار داره که حل میشه 

این چه سوالیه معلومه باید جدا شی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریع فکر جدایی و طلاق نباش 

ببین مشکل کجاس خودتو یکم تغییر بده 

ب خودت برس لباسای رنگارنگ پبوش براش 

موهات رنگ کن آرایش هرکار دیگه خیلی بهش توجه کن بعد ببین بازهم همین کارارو میکنه؟

ولی نزار بچه گیرت بیاد فعلا تا این‌مشکل حل بشه

خواهرانه بگم غرورم رو له نمیکنم

ولی اگه پتشوانه ندارم سعی میکنم بمونم با سیاست رفتار کنم و یه چیزایی ازش بگیرم بعد جدا شم 

در ضمن هیچکس زشت نیست 

حواست باشه زگیل نگیری

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

شما راضی ای از تصمیمت؟

من تقریبا اره چون استدلالم اینه جدا بشم باید زن یه مطلقه یا یه مرد دیگه بشم که احتمال زیاد بازم هرزه است یا اخلاقیات بد دیگه ای ممکنه داشته باشه که باهام جور درنیاد تازه اگه شوهر گیرم بیاد بچه هم که دارم باز اون بچه داشته باشه نداشته باشه چطوری با هم کنار بیاییم و...هزار مشکل الآنم که صیغه کلا ممنوع شده احتمال ازدواج دایم هم خب کمه

من تقریبا اره چون استدلالم اینه جدا بشم باید زن یه مطلقه یا یه مرد دیگه بشم که احتمال زیاد بازم هرزه ...

من بچه ندارم.

شوهرمم خیانت جنسی میکنه،

میترسم مریضی بگیرم،

حسی ام به شوهرم ندارم،

اگه جای من بودی چیکار میکردی؟

خودم واقعا نمیدونم چیکار کنم

من بچه ندارم. شوهرمم خیانت جنسی میکنه، میترسم مریضی بگیرم، حسی ام به شوهرم ندارم، اگه جای من بود ...

اگه میخوای بمونی بگو باهات ارتباط نداشته باشه خب من نمی ذاشتم چون خطرناکه ،من نمی‌شناسم شوهرت رو میشه رام کرد یا نه اگه راهی باشه می مونم یا حداقل  تلاشمو میکنم اگه نه خیلی سخته رفتن چون بیرون خبری نیست