2777
2789
عنوان

دعوای دیشب

293 بازدید | 14 پست

دیشب دکتر زنگ زد گفت بیا سرکار حقوق  خوب بهت میده دکتر دستیار دندون پزشک بودم قبلا 

منم گفتم باشه صحبت کنم با همسرم قبول کرد میام قطع کردم گفتم خوب بزار برم شب عید پول نداریم (همسرم یک ساله بیکار پدرم کمک خرجم )گفت ن وایسا پولت بگیر وسایل ببر برو طلاق بگیر منم گفتم خسته شدم پولمو بده خوب 

یه دفعه اومد کتکم زد از خونه انداختم بیرون همش داشت فوش بد میداد  لخت بودم منم 

منم عصبی شدم اومدم داخل رفتم یه پلاستیک زباله برداشتم هرچی داخل یخچال بود ریختم داخلش 

کره پنیر گوجه پرتقال به  سس ماست نون خرما تخم مرغ گفتم اگه من بدم وسایلمم بده همه رو بردم ریختم سطل آشغال سر کوچه اومدم نشستم داخل پارکینگ کلی گریه کردم 

صبح تا الان هیچی نخوردیم فقط چایی ولی خودم مریض بودم باید یه چیزی میخوردم بلند شدم شام درست کردم 

این نوشتم یادم باشه چقدر سختی میکشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا لعنت به بی پولی و بیکاری 

خدا لعنت کنه مرد تنبل بی عرضه رو 

شوهرم من ۱۱۰ کلیو ولی زورش میاد بره سرکار انگار رئیس کجاست میگه باید فقط مغازه بزنم اونم پول نداره باید خونش فروش بره که نمیره 

همسرت بگو بره سرکارخب: اینقد پدرت ساپورت کرده پرو تنبل شده انشاالله مشکلتون حل بشه 

روزی هزار بار میگم ن خودش میره ن میزاره من برم بخدا بابای بدبختم دیگه نداره آنوقت خرجش میده به بابامم فوش میده 

میگه باید خونم فروش بره مغازه بزنم که خونه هم فروش نمیره این یک ساله

ای روزا هم مث بقیه روزا میگذره مردی ک پول خود ب خود سگ میشه منت نزارید اینجور خودتون بد میشید ...

شوهر من همون اول سگ بود بخدا یک سال خرجش میدم ولی اینقدر نمک نشناس که نگو هم فوش میخورم هم کتک 

آخه آدمم یه صبری داره من خیلی سختی کشیدم دیگه کم آورد 

روزی هزار بار میگم ن خودش میره ن میزاره من برم بخدا بابای بدبختم دیگه نداره آنوقت خرجش میده به بابام ...

طفلی پدرت واسه پدرت وشماناراحت شدم :خدابه مالش برکت بده .خدابزرگه درست میشه

نگران فردا نباش ،چون خدا زودتر ازتو انجاست ❤❣❤