2777
2789
عنوان

دعوا خانوادگی

117 بازدید | 8 پست

سلام کسی هست بتونه کمکم کنه دیروز با شوهرم دعوام شده سر چیز الکی اون زده خرد کن منو شکوند از طرفی دست بلند کرده منو هول داد دستم ورم کرده از این طرفم من تا یه جایی میتونستم تحمل کنم تو دعوا هی میگه من بزرگم تو بچه ای منم تحملم تموم شده یه سیلی زدم البته اون قبلش زده بود بعدشم زد الان انگار من یه چیزی بدهکارم اون شروع کردا دست بلند کرده وسایل شکونده الان نه به گوشی هام جواب میده نه حرف میزنه منم میبینه توهین میکنه چی کار کنم 

اصلا محلش نزاااااار تا خودش برگرده و بیاد خونه...و تا زمانیکه معذرت خواهی نکرده تو هم محلش نزار...تا ...

از شانس منم خواهر شوهرم زایمان کرده هی باید برم بیام از طرفی نمیخوام کسی بفهمم تو فامیل دعوا کردم ازطرفی شوهرم هم به خوانواده اش وابسته هست میخوام محل نزارم شرایطم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا محلش نزاااااار تا خودش برگرده و بیاد خونه...و تا زمانیکه معذرت خواهی نکرده تو هم محلش نزار...تا ...

خونه میاد فحش میده از طرفی حرفش اینه من بزرگم منم درست اعصبانی شدم هرچی میگفت حرف خودش رو بهش میگفتم از طرفی اون شروع کرد منم تا یه حدی تحمل دارم 

خیلی حرمت و احترام بینتون شکسته شده 

اگه بچه داری و تصمیمت ادامه زندگی هست و میدونی آدم بدی نیست... الان یه غلطی کرده 

بزار عذرخواهی که کرد و به غلط کردن و ... خوردن افتاد تو هم با یه شام و شب خوب یا بیرون رفتن از دلش دربیار شاید درست شد وگرنه پیش قدم نشو 

خیلی حرمت و احترام بینتون شکسته شده  اگه بچه داری و تصمیمت ادامه زندگی هست و میدونی آدم بدی نی ...

ادم خوبی بچه ام دارم تو دعوا سیلی که زدم خیلی بد بود قبول دارم بهش بر خورده 

ادم خوبی بچه ام دارم تو دعوا سیلی که زدم خیلی بد بود قبول دارم بهش بر خورده 

گفتی اول اون زده با خانوادش خوب رفتار کن جلو بقیه باهاش خوب باش تنها شدین کم محلی کن تا متوجه بشه اشتباه بزرگی کرده ولی تو حرمتشو تو جمع نگه میداری بزار پیش قدم بشه بعد تو هم کم کم اوکی شو باهاش 

گفتی اول اون زده با خانوادش خوب رفتار کن جلو بقیه باهاش خوب باش تنها شدین کم محلی کن تا متوجه بشه اش ...

والله من حرمتش رو نگه میدارم میترسم به مامانش بگه همه چی رو میگه حرف نگه نمیداره