2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 25 پست
خب اگه حامله ای که خوبه. خودت سنت با بچت خوبه من ۱۷سالمه۸ماه عروسی کردم

آخه بچه نمیخواستم واقعا واسه پذیرش مسئولیت هاش آماده نیستم😔 شرایطش رو هم نداریم واقعا دوست ندارم تو سختی برزگش کنم🥺 عزیز دلم😍 اتفاقا من دوستام که ۱۷-۱۸ سال با مامانشون اختلاف سنی داشتن انقدرررررر بهشون خوش میگذشت و با هم رفیق بودن😍😍 شما دوتام بهترین میشید واسه هم❤️❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه بچه نمیخواستم واقعا واسه پذیرش مسئولیت هاش آماده نیستم😔 شرایطش رو هم نداریم واقعا دوست ندارم تو ...

ماهم مستاجریم   انقدر دلم میخواست خونه داشتم. سیسمونی میچیدم تو اتاق خودش

چرادلت بچه نمیخواد

بابا گذشته از بحث مالی! من هرروز خونه مامانمم, یه طوطی دارم به اون به زور رسیدگی میکنم خواهرم باید بیاد کمکم تا خونمو تمییز کنم. حال نداشته باشم غذا درست نمیکنم . بچه خیییییلی مسئولیت داره خیلی از خود گذشتگی میخواد حس میکنم نمیتونم بهترین باشم براش

ماهم مستاجریم   انقدر دلم میخواست خونه داشتم. سیسمونی میچیدم تو اتاق خودش

ای وای گفتی😔😔مام مستاجریم تازه اگه مثبت باشه باید بیفتیم دنبال خونه چون اینجا کوچیکه 

اگه یه روز بزرگ بشه بگه چرا منو به دنبا آوردی میگم والا من نمیخواستم به دنیا بیای تو خودت فکر کردی چه خبره دویدی😂😂 ما هاج و واج مونده بودیم😂

دیگه وقتی مجبور باشی مجبوری دیگه! 

اره ولی ارادتو قوی کن من امسال پایه دوازدهم امسال میخونم بعدش کنکور فرهنگیان.  همه کار میکنم قبول شم هم برم سرکار هم بچه اراده کنی میتونی تسلیم اصلا نشو هیچکس جز خودت برات مهم نباش

اره ولی ارادتو قوی کن من امسال پایه دوازدهم امسال میخونم بعدش کنکور فرهنگیان.  همه کار می ...

آفرین دختر قوی❤️ من مطمئنم که قبول میشی و بهترین زندگی زو میسازی واسه خودت و کوچولوت❤️ ایشالله منم اندازه تو قوی باشم❤️