2777
2789
عنوان

بارداری

153 بازدید | 25 پست

سلام خانوما حالتون خوبه؟؟ من ماه پیش پریود شدم اصلا شبیه پریود نبود حالت لکه بینی بود ولی ۵ روز طول کشید بیبی چک استفاده کردم منفی شد. این ماه هم ۱۲ روزه از پریودم میگذره!!! به نظر شما امکانش هست باردار باشم؟؟! استرس بدی گرفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مثل تو بودم الان باردارم. برو تیتر بتا بده 

ای داد بیداد. بزار همه علائمم رو بهتون بگم نظرتونو بگین. ماه پیش پریود شدم چند روز ولی اصصصلا خون ریزی نبود در حد لکه بینی قهوه ای رنگ بعد شک کردم بیبی زدم منفی شد خیالم راحت شد تااا الان که ۱۲ روز از پریودم میگذره . بیحالم خستم سبنه هام درد میان زیر دلم تیر میکشه و...😑😑 انگار میخوام پریود شم ولی نمیشم. بیبی چک هامم که اینجوری شدن دوتا

ای داد بیداد. بزار همه علائمم رو بهتون بگم نظرتونو بگین. ماه پیش پریود شدم چند روز ولی اصصصلا خون ری ...

همش میگی بخوابی حالت تهوع سرگیجه سردرد. استفراغ.  خسته بی حوصله. افسرده مانند.  

ای داد بیداد. بزار همه علائمم رو بهتون بگم نظرتونو بگین. ماه پیش پریود شدم چند روز ولی اصصصلا خون ری ...

من ۱۷سالمه.  قرص جلو گیری میخوردم الان ۶هفته میرم فردا.  اگه حامله شدم نگه دار.  شرایط زندگی خیلی سخته ولی خوب چکار کنیم خدا به کسی نمیده که میخواد به اونایی میده که نمیخوان

همش میگی بخوابی حالت تهوع سرگیجه سردرد. استفراغ.  خسته بی حوصله. افسرده مانند.  

استفراغ ندارم ولی بقیش هست🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ این بچه خیلی باید زرنگ باشه خیییییلی حواسمون بود مثلا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من ۱۷سالمه.  قرص جلو گیری میخوردم الان ۶هفته میرم فردا.  اگه حامله شدم نگه دار.  شرای ...

واقعا قبلا میگفتم اگه حامله بشم نگه نمیدارم لخاطر خودش که تو این شرایط بزرگ نشه!!! ولی وااااقعا الان که تازه هیچی قطعی نیست عذاب وجدان کار هایی رو دارم که ممکنه کرده باشم و اذیت شده باشه😔😔 خدا بزرگه بالاخره این کوچولو هام خدا دارن❤️❤️ ایشالله فرشته کوچولوتو سالم بغل بگیری❤️❤️

واقعا قبلا میگفتم اگه حامله بشم نگه نمیدارم لخاطر خودش که تو این شرایط بزرگ نشه!!! ولی وااااقعا الان ...

ارع منم قرص سقط سفارش دادم بعدش پشیمون شدم گفتم.   دیگه خدا داده بهتر از هرکسی حال وضع زندگی آدم میدونه

ارع منم قرص سقط سفارش دادم بعدش پشیمون شدم گفتم.   دیگه خدا داده بهتر از هرکسی حال وضع زند ...

کار خوبی کردی❤️❤️ میاد و وقتی میخنده خوشبخت ترین آدم دنیا میشی اونموقع❤️