2777
2789
عنوان

اصلا خوشم نمیاد از خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 22 پست
عزیزم وقتی ی خانواده توانایی بزرگ کردن ی بچه رو نداره وقتی ب دنیا میارش بزرگ ترین ظلم رو تو حق اون ب ...

این حرفای تازه مد شده بی سر و ته رو جدی نگیر. 

هیچکس، مطلقا هیچکس توی دنیا وظیفه ای در قبال ما نداره. اینو قبول کنی به آرامش میرسی. حالا شاید سنت کمه و زود باشه که به این درک برسی ولی وقتی ازدواج کردی دیگه ناچاری یاد بگیری وگرنه توی زندگی مشترکم به مشکل میخوری.

شما توی سن کم و به انتخاب خودت ازدواج کردی. اونا هرچقدر هم مسئول باشن نمیتونن جور انتخابهای تو رو بکش که. رابطه رو با دوری و دوستی حفظ کن و خودت برای زندگیت تلاش کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چه بدجنسی اومده درد و دل کنه ناراحتیشو یه جای غریب که کسی نمیشناستش  بگه دوست نداری نیا

عیب نداره گلم

ممنون بفکرمی😇

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی برادر کوچیک تر هم دارم ۱۵ سالشه ک جلو من بهش محبت میکنن و من هیچ بابام ماشین صفر خودشو انداخته ...

چقدر من وتو هم دردیم💔💔💔💔فقط من کاش پدرم بود

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
این حرفای تازه مد شده بی سر و ته رو جدی نگیر.  هیچکس، مطلقا هیچکس توی دنیا وظیفه ای در قبال ما ...

عزیزم من کاری با افکار بقیه ندارم و حرفی ک زدم ذهنیت خودمه خداروشکر من انتخابم کاملا صحیح بوده و خودشون الان دارن میفهمن 

و ضمنا من نخواستم جور منو بکشن وظیفشونه همونطور ک منو  ب دنیا اوردن حقی ک کل پدر مادرا برای فرزندشون ب جا میارن رو ادا کنن

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇
چقدر من وتو هم دردیم💔💔💔💔فقط من کاش پدرم بود

الهی بمیرم❤️‍🩹

بدترین ضربه ها زدن و من روحم افسردس خیلی!

الهی بمیرم❤️‍🩹 بدترین ضربه ها زدن و من روحم افسردس خیلی!

با تموم بندبندوجودم درکت میکنم💔خدانکنه🥺هیچوقت مادرمونمیبخشم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم وقتی ی خانواده توانایی بزرگ کردن ی بچه رو نداره وقتی ب دنیا میارش بزرگ ترین ظلم رو تو حق اون ب ...

اگه از خانواده ات ناراحتی ارتباطتو باهاشون محدود  کن ولی قطع نکن این برای زندگی خودتم خوب نیست پیش همسرتم سعی کن اصلا این احساساتو بروز ندی حق داری ناراحت باشی ولی تو تنها نیستی خیلی از خانواده ها اعتقادشون اینه دخترو که میدن دیگه نباید پیشو بگیرن 😥

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗