2777
2789
عنوان

من زیاد حساسم

84 بازدید | 9 پست

سلام جاریم نزدیک عروسیشه با خانواده شوهرم بحث و دعوا شده مادرش برگشته به مادرشوهرم گفاه نباید تو زندگیش دخالت کنین مادرشوهرم منو مثال آورده چتد سال طبقه بالا ما بوده مگه کامل بود من پیش شوهرش حرفی نزدم در صورتی که من اصلا باهاش کاری نداشتم از حرفش ناراحت شدم حق باهام بود یا حساس شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم

انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

نفهمیدم😑 مادرشوهرت چی گفته دقیقا؟؟

میگه خبری من چند سال بالا بودم مگه همه آدما کاملن یه بار پیش شوهرش حرف نزدم میخواستم بگم حرفی نداشتی بگی گفتم ولش کن الان چند باره میگه

حق داری اومده اونورو درست کنه تورو چرا خراب کرده

الان چند باره که میگه میخوام به شوهرم بگم اخلاقشو میدونم دعوا درست میکنه گفتم اینجا بیام کمی سبک شم

خیلی بد حرف زده حق داری ناراحت شی

عادت داره لا به لای حرفاش یه کنایه بزنه یه جا خونه زندگی میکردم زیر زمین پر سوسک بود میخواستم خونه بخرم میگفت باز خونتو تر تمیز داشته باش مثل اینجا گند نیار به شوهرم گفتم شوهرم بلوا درست کردا از اون موقع تصمیم گرفتم دیگه بهش چیزی نگم

الان چند باره که میگه میخوام به شوهرم بگم اخلاقشو میدونم دعوا درست میکنه گفتم اینجا بیام کمی سبک شم

به شوهرت چرا بگی مگه اون این حرفو زده از هرکی تو زندگی ناراحت شدی به خودش بروز بده نه کسه دیگه اگه جلو تو گفته همونجا میگفتی مادرجون منظورتون از این حرف چیه مگه من چه عیب و ایرادی دارم مستقیم و رک حرفتو بزن تو دلت سنگینی نکنه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40