2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم

71 بازدید | 7 پست

این همه مریضی آخه مثانه بیش فعال چه مزخرفیه حداقل اگه قلبی چیزیت کاری باشه درکت میکنن نه اینکه مامانم بهم میگه خجالت بکش انگار دست خودمه به خدا هیچکس درک نمیکنه مگر فقط کسی که این بیماری رو داشته باشه حسرت اینکه مثل بقیه دشتشویی برم تو دلمه آخه این دیگه چیه 

بیش فعال چجوریه

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد دشتشویی بازم دشتشویی دارم یعنی اینجوری فرض کن که همیشه دشتشویی داشته باشی ولی نتونی حسش رو از بی ...

خب دکتر برو دارو بده بهت

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

رفتم چند بارم رفتم همه ازمایش ها و سونو هم دادم ولی فایده نداره

حتما دکتر خوب نرفتی

چ شهری هستی؟

ی تاپیک بزار که یه دکتر خوب بهت معرفی کنن

مشهد نه دکترم رو خیلی ها معرفی کردن اما من خوب نشدم

دکترای تهران عالین تونستی بیا تهان بیمارستان رسول اکرم هم خیلی ارزونه هم دکتراش تخصیل کرده خارجن