2777
2789
عنوان

کالا برگ

114 بازدید | 8 پست

ما خانواده 7 نفره هستیم که تا دیروز کالابرگ نگرفتیم من دو هفته پیش کد دستوری *500*. . . .  رو زدم برامون 2 میلیون و 945 هزار تومان اعتبار اورد ولی هفته قبل دوباره کد دستوری رو زدم 1 میلیون و 500 هزار اورد.  دیروز که رفتیم گفتند که 2 میلیون و 945 هزار برای ماههای قبل بوده و دیگه نمیتونید بگیرید فقط تونستیم 1 میلیون و 500 هزار خرید کنیم که البته وسایل اوردیم خونه دیدیم که 80 هزار تومان روی قیمت ها کشیدند.  الان ما چطور میتونیم اعتبار 2 میلیون و 945 هزار تومان رو برگردونیم؟  چیزی میدونید در این باره

عزیزم میشه این کد رو کامل بگی منم چک بکنم؟

شوهر بی فکرم ده بار گفتم ولی چک نکرد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم دیگه سوخته بهتر بود اون موقع که وجودی زیاد بود خرید میکردیم البته بازم بپرسین شاید یه کاری بشه کرد 

میتواند تو را سخت زمینگیر کند    دردیک بغض اگر بین گلو گیرکند
فک کنم دیگه سوخته بهتر بود اون موقع که وجودی زیاد بود خرید میکردیم البته بازم بپرسین شاید یه کاری بش ...

ببخشید میشه کد رو بگی منم چک کنم شاید ب ما هم داده باشن

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ببخشید میشه کد رو بگی منم چک کنم شاید ب ما هم داده باشن

ستاره ۵۰۰ستاره ۱۴۶۳ مربع البته با سیم کارتی که بنام سرپرست خانواده س با کدملی

ستاره ۵۰۰ستاره ۱۴۶۳ مربع البته با سیم کارتی که بنام سرپرست خانواده س با کدملی

مرسی عزیزم 

همین کدو زدم ولی خطا نوشته

مرسی عزیزم  همین کدو زدم ولی خطا نوشته

خواهش میکنم آره چن روزیه اینطوریه شده همش خطا میده البته میتونین کارت یارانه تون رو ببرین فروشگاهی که سبد کالا توزیع میکنن اونجا بهتون میگن موجودی داره یا نه 

خواهش میکنم آره چن روزیه اینطوریه شده همش خطا میده البته میتونین کارت یارانه تون رو ببرین فروشگاهی ک ...

مرسی ک توضیح دادی گلم