2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا ایرانی برو کره ببین دیگه این ابکیارو نگاه نمیکنی😁

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
برادران لیلا  

سینماییه؟ ساختش تو ایران بوده؟ تو کدوم شبکه خانگی پخش شده

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
چرا ایرانی برو کره ببین دیگه این ابکیارو نگاه نمیکنی😁

من بیشتر دنبال محتوای فیلمم دوست دارم فیلمی ک میبینم ی محتوای خوبی داشته باشه و اینکه حوصله ندارم زیرنویس بخونم😂😂 دوبله هم چرته

بمب یک عاشقانه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

سینماییه؟ ساختش تو ایران بوده؟ تو کدوم شبکه خانگی پخش شده

اره آبکی هم‌نیست 

برداران لیلا ترکوند تو هنوز تو کف کره ای🤭

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من بیشتر دنبال محتوای فیلمم دوست دارم فیلمی ک میبینم ی محتوای خوبی داشته باشه و اینکه حوصله ندارم زی ...

به عشق زبان اصلی اصلا کره ای میبینم

محتوا خوب هم داره

اره آبکی هم‌نیست  برداران لیلا ترکوند تو هنوز تو کف کره ای🤭

بازیگرای ایرانی اینایی ک تو سینما خانگی بازی میکنن مثل الناز شاکردوست و جواد عزتی و..‌ اینا واقعا خیلی توان مند هستن اما حیف ک محدود هستن و اینکه فیلماشون اکثرا کلی سانسور میشه ک مخاطب خیلی وقتا نمی‌فهمه فیلمه چیشد 

.والا فیلم ترکی نگاه می‌کنی همون قسمت اول میفهمی قسمت آخر میخواد چی بشه

اره آبکی هم‌نیست  برداران لیلا ترکوند تو هنوز تو کف کره ای🤭

اصلا نمیدونم بازیگراش کین

اخرین سریال ایرانی قورباغه بود دیدم برام مث سرگرمی بود ولی با کیدراما  میشه زندگی کرد  

نفس

جان دار

نبات

ردخون

ماجرای نیمروز

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷