من امروز میرم خوابگاه فردا هم کلاس هام شروع میشن خیلی استرس دارم قلبم تند تند میزنه دست و پام میلرزه تروخدا یه چیزی بگید آرومم کنه چه غلطی بکنم آخه دست خودم نیست وایییییبی
اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار میکشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم... برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط میتوانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه میتوانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند 🚌 ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
تو نی نی سایت عروسا همه: آرومن ولی مادر شوهرشون جنگی و پرخاشگر😑 از خانواده شوهرشون سرن😐 مجردی پرنسس بودن و خدمتکار داشتن ولی تو خونه شوهر دارن کلفتی میکنن😳همیشه هم احترام خانواده شوهرو داشتن ولی اونا بی دلیل بی احترامی میکنن😵💫 انتظار دارن شوهرشون اسمی از خانوادش نیاره🤨 اگه از خانواده شوهرشون کسی بخواد بیاد خونشون کلی جبهه میگیرن و تاپیک میزنن که چیکار کنم زودتر برگرده خونش و .... و عجیب تر نظراتیه که بقیه میدن🫠 به خصوص اینکه میگن اگه اومدن کم محلی کن😳 برو تو اتاق نیا بیرون خودتو بزن به خواب🤐 برو حمام طولانیش کن تا پاشه بره🙄 اصلا چه معنی داره بخوان بیان خونتون؟!🫨 حالا اگه خانواده خودشون باشن: عزیزم مادرته حق داره بیاد/ خواهرته باید بیاد خونت/ اگه شوهرت ناراحت شد که میخوان بیان محلش نده وظیفشه😒 بابا بس کنید این کارا رو از خانواده شوهر هیولا نسازین🙃 درسته بعضیا واقعا احترام حالیشون نیس ولی درصد کمی دارن😊 همونقدر که خانواده شما حق دارن بیان خونتون و شما رو ببینن یا با بچتون سرگرم شن خانواده شوهرتون هم حق دارن🤗 اگه پدر و مادر شما زحمت کشیدن براتون پدر و مادر همسرتون هم زحمت کشیدن براش😇 همونقدر که خواهر و برادر شما، شمارو دوست دارن و مشتاق دیدارتون هستن؛ همونقدر خواهر و برادر همسرتون، دوسش دارن و دلشون میخواد برادرشونو ببینن😍 یه طرفه به قاضی نرین😉 خانواده شوهر غول نیستن اونا هم آدمن و حق دارن از محبت پسرشون برخوردار باشن❤️در ضمن اونایی که درمورد اسمم پرسیدین که چرا دو تا اسم مختلف میگم نیلا اسم مستعارمه و تو شناسنامه ی چیز دیگس ولی چون نیلا رو بیشتر دوس دارم اونو به کار میبرم/
خب احتمالا هیجان زده شدی. حق هم داری. بالاخره قراره وارد دنیای جدیدی بشی. من که یادمه خیلی ذوق داشتم. خیلی بهم خوش گذشت دوره دانشگاه و خوابگاهمون هم باحال بود
راستی میری یه شهر دیگه؟ چقدر فاصله داری با شهر خودتون؟
راستی یه سوال دیگه هم میخواستم بپرسم اگه دوس داشتی جواب بده میتونم بپرسم تراز و رتبه ت چند شد که تو ...
۳۰۰۰ ریاضی بودم ترازم حدود ۷۵۰۰ بود بعدم دو بخش داره گزینش و مصاحبه درمورد گزینش یه نفر ازت سوالات مذهبی سیاسی میپرسه مثلا نماز ، وضو ، روزه ، مناسبت های مذهبی ، اینکه تو راهپیمایی شرکت کردی یا نه و....بعد مصاحبه ما ساعت ۷ رفتیم با حدود ۱۲ تا دختر دیگه شدیم ۴ گروه ۳ نفره و بعد اول رفتیم آزمون آنلایت بعد رفتیم یه متن دادن گفتن بخونید و باهم بحث کنید بعد مدارکمون مثل دیپلم و کارت بسیج و...رو برسی کردن آخرم معاینات پزشکی قد و وزن و بینایی همین