سلام عزیزان.من چندین هفتس نوبت لاپاراسکوپی میزنم ولی پریود میشم.با اینکه انواع قرصهای جلوگیری را خوردم و الان دارم اچ دی میخورم که خیلی قویه.فردا باید برم واسه عمل.اما دیروز لک دیدم و امروز هم خونریزی داره شروع میشه...نگرانم دوباره عملم نکنه و عقب بیفته...از شب ۵ پریودیم دارم اچ دی میخورم الان ۱۶تاشو خوردم ....بدنم به داروهای هورمونی دیگه جواب نمیده😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خونریزی نداشتم برای من لکه بینی بوداز روز اول که قرص دوفاستون خوردم لکه بینیم قطع شد نمیدونم شاید برای شما هم جواب بده این قرصو تا وقتی قطع نکردم پریود نشدم حالا بازم بهتره از دکترت بپرسی برات خوبه یا نه
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
خوب تارخ پری تو میدونی دیگه برو واسه هفته بعد تشکیل بده.عمل صفراس؟مگه با پری نمیشه عمل کرد؟
نه عزیزم عمل کوتر تخمدانه.یک ساله معطل این عمل شدم...اوایل سال رفتم واسه عمل آزمایش که دادم مشخص شد مشکل تیروئید دارم تحت درمان بودم تا الان که حدوده دوماه درگیر پریودی و داروهای جلوگیری شدم.دکترم میگه باید پاک باشم برای عمل...خودم تنبلی تخمدان دارم شاید سالی دوبار پریود بشم .... الان یک سالیه هیچ داروی هورمونی به بدنم نمیفته...هرچی میخورم در حین مصرف پریودم میکنه اصلا اجازه نمیده دوره اش تموم بشه بعد پریود بشم