2777
2789
عنوان

غمم گینه😭😭😭

186 بازدید | 18 پست

زندگی‌ رو اصلا دوست ندارم😭

همش میگم کاش ۶۰ ۷۰ سال پیش به دنیا میومدم(اینطوری تو اون دوران درس میخوندم و میفرستادنم خارج)و تو یه دنیای کلاسیک زندگی میکردم 😭🤧

مث فیلما:(((((((((((

الانم رو یه شخصیتی کراش زدم دارم افسردگی میگیرم 😭

واقعا زندگی تو این دوره اصلا خوب نیس 

هیچ چیز خاصی نداره💔

دلمان سراسر پر است ز دردی که جرعه جرعه در رگ هایمان میریزد و وجودمان را لبریز میکند💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضی ها یه گندی میزنن باخریت تمام ک هم خودشون رو بدبخت میکنن هم بچه هاسونو وهم نوه ونتیجه شونو هرچند ...

من بحثم این نیست 

من دوره ی قدیمو خیلی دوست دارم

نه اینترنتی بود نه فضای مجازی ای 

عشقا حقیقی بود 

نه ساختمونای بلندی بود نه دود و الودگی:(  

قبول دارم هر چقد میگذره زندگیا سخت تر میشه تحملاکمتر ولی مگه هر کی دهه60 و70درس خونده فرستادنش خارج ...

۶۰ ۷۰ سال پیش منظورمه

بله 

اون موقع دانشجو ها رو میفرستادن خارج برای ادامه تحصیل💔

چقدر هم از ایشون خوشم امده🥺

همه چی داره 

تمام چیزایی که من برای شخصیت ایده آلم تصور میکردم 

هم خوشحالم که یه همچین شخصیتی رو میبینم

هم افسردگی گرفتم 🤧🚶‍♀(چون طرف تو فیلمه)

قلب من همیشه آغشته به درد خواهد ماند

دردی که روزگار بر دفتر من میکشد:( 

من اومدم یه موز تعارف کنم برم🍌🍌

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
موز واسه چیمه ☹💔

بیخیال خودتم می‌دونی اون دوران دیگه نمیاد. پس لذت ببر از همین الان 

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
مگه لذت داره؟ :(

چرا اگه هدفی داشته باشی اره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز