2777
2789
عنوان

چی میشه از مردا یا زنا بیزار میشین

137 بازدید | 9 پست

تو چندتا تاپیکم قبلیم خیلیا ابراز بیزاری از مردا یا زنا کردن چی میشع که اینقدر یدفه احساسی راحب همه تصمیم میگیریم که حتی از کلمات نامناسب استفاده میکنیم توحین میکنیم و عصبانی میشیم

خیانتش باعث شد عوض بشم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهین*

اکثر خانوما فقط کافیه یه مرد بد تو زندگیشون ببینن. همه مردا بد میشن

اقایون هم که اکثرا خانوما رو یه جنس ضعیف تر یا بی عقل میبینن چراشو موندم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اما همه اینطور نیستن 

قبول دارم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
همه اینطور نیستن بخدا

اره خب متن رو بخونید نوشتم اکثرا نه همه

تروخدا بیخیال اسمم شین یه اشتباهی کردم از همون اول عضویت همه همینو میپرسن بابا یچی گفتم🤣😭

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist