2789
عنوان

چرا بیدارید

216 بازدید | 23 پست

من اعصابم هنوز بخاطر اتفاقی که امشب افتاد (تاپیک قبلی) خورده، واقعا چرا اینقدر مردها راحت به خودشون اجازه میدن رفتار وحشیانه ای با زن ها داشته باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره واقعا منم امشب دلم گرفت از دسته شوهرم نمیدونم چشه هر وقت برای خواهرم کاری انجام میدم ناراحت میشه و کلی غور زد حتی قهر بود بزور حرف زد باهام 

واقعا ما زنا چرا انقدر مقابل مردا ضعیفیم 😔

اره واقعا منم امشب دلم گرفت از دسته شوهرم نمیدونم چشه هر وقت برای خواهرم کاری انجام میدم ناراحت میشه ...

واقعا به خودشون اجازه میدن تو کوچکترین مسائل شخصی ما دخالت کنن

شب تولدمه و خوب تابحال تولد درست حسابی نگرفتم امسالم بد تر از همه دلم گرفته بود اومدم اینجا چندتا تاپیک زدم یکی خیلی استقبال شد که اخرش یه خانومم کلی توحین بهم کرد چرا تو مردی و فحش خانوادم داد ازش ناراحت نیستم اما با این که پدر مادرم هردو از دست دادم و خودم تنهام الان باید از فحشایی که بهشون داد ناراحت بشم یا خوشحال که حداقل یادشون افتادم و یکیم فکر میکنه پدر مادرم دارم

شب تولدمه و خوب تابحال تولد درست حسابی نگرفتم امسالم بد تر از همه دلم گرفته بود اومدم اینجا چندتا تا ...

تولدتون مبارک  وخداپدرومادرتون وبیامرزه فوحش و توهین به هیچکس نرسیده این آدمافقط شخصیت خانوادگی خودشون ونشون میدن  وعقده وکمبود هایی که دارن روی مغزشون اثر سو گذاشته اصلابراتون مهم نباشه