2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه خیلی شدیده فورا به اورژانس مراجعه کنین میتونه مسئله خطرناکی باشه

چقدرشما مردا بد نظر میدید 

آدمو بیشتر می‌ترسونید

منم تازه تو گلوم حس خفگی داشتم ی پسره گف میخای بمیری 

درسته 

خدایا شکرت 💚

چقدرشما مردا بد نظر میدید  آدمو بیشتر می‌ترسونید منم تازه تو گلوم حس خفگی داشتم ی پسره گف میخ ...

سرکار خانم من اصلا چنین قصدی نداشتم

چون خودم از بچگی مشکل قلبی دارم اینجوری گفتم

از ترسوندن ایشون چیزی عاید من نمیشه

ولی به عنوان مثال اگه زبونم لال یه لخته کوچولو رد کرده باشن حتی واسه چند ثانیه سرپا وایسادنشون هم خیلی خطرناکه

به هرحال اگه نظر من موجب ناراحتی ایشون یا شما شده عذرخواهی میکنم

نیت من خیر بود🤷‍♂️

PLEASE Don't Judge Each other 
سرکار خانم من اصلا چنین قصدی نداشتم چون خودم از بچگی مشکل قلبی دارم اینجوری گفتم از ترسوندن ایشون ...

اها ولی منم قفسه سینم اون موقع ناراحت شدم خابیدم پاشدم درد گرف اکثرا برا ناراحتی هس

خدایا شکرت 💚

نه خیلی محکم میگن از سکته قلبی جلوگیری میکنه یا چن تا سرفه بلند کن

سرفه محکم، مالیدن و سوراخ کردن لاله گوش و سر انگشتان میتونه واسه جلوگیری از عوارض سکته کمک کنه ولی به هیچ وجه نباید به قلب ضربه زد مگر (زبونم لال) موقع ایست قلبی

ولی ایشون جز درد قفسه سینه چیزی نگفتن که حاکی از سکته باشه

اها ولی منم قفسه سینم اون موقع ناراحت شدم خابیدم پاشدم درد گرف اکثرا برا ناراحتی هس

بله متاسفانه ناراحتی اعصاب موجب خیلی از ناراحتی‌های جسمی میشه

در کل از نظر پزشکی: هروقت کسی از درد سینه شاکی باشه، پزشک ناچاره واسه بررسی بیشتر آزمایشات انجام بده حتی اگه مطمئن باشه مشکل چیز دیگه‌ست

بله متاسفانه ناراحتی اعصاب موجب خیلی از ناراحتی‌های جسمی میشه در کل از نظر پزشکی: هروقت کسی از درد ...

کاملا درسته من امشب انگار نارحت شدم تا خاستم بخابم احساس خفگی کردم ک تا الان بیدارم خیلی بده 

البته رفلاکس هم دارم فک کنم

خدایا شکرت 💚

کاملا درسته من امشب انگار نارحت شدم تا خاستم بخابم احساس خفگی کردم ک تا الان بیدارم خیلی بده  ...

از خدا میخوام هرچه زودتر مشکلتون حل بشه ولی اگه خدای نکرده بازم تکرار شد حتما به یه متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنین

آپنه(خفگی در خواب) مشکل جدی‌ای هست

2827
2791
2779
2792