2777
2789
عنوان

دیلا یا تینا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4288 بازدید | 104 پست
خواهرشوهر عتیقه ات رفت؟؟؟

اره دعا کن ک هفته دیگه میاد  باز نیاد خونم از نبودم استفاده کنه پلاس بشه .. میترسم  خونه نیستم  هر چی ازش بگن کمه 

به بهونه شوهرم بمونه بگه تنهاست . فقط این ترسو دارم

❤️کاربری دست دو نفره❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر واقعا آرامش گرفتم انگار تو خونه من بود😅

بخدا از خوشحالی میخوام پرواز کنم..اما حلالش نمیکنم   چون بخاطرش منو شوهرم همش دعوامیکردیم  اینا به کنار حلالش نمیکنم چون بخاطز اذیت کردناش گریه میکردم تا سبک بشم و میگن وقتی مادر گریه کنه بچه تو شکم هم گریه میکنه و ناراحت میشه بخاطر دخترم حلالش نمیکنم

❤️کاربری دست دو نفره❤️
بخدا از خوشحالی میخوام پرواز کنم..اما حلالش نمیکنم   چون بخاطرش منو شوهرم همش دعوامیکردیم ...

حق داری عزیزم

ولی همین که شوهرت پشتته یک دنیا ارزش داره

خیلیا تو بارداری از دست شوهرشون گریه میکنن

الان برای آرامش نی نی خوشگلت یکم قرآن بخون که استرس ازش دور بشه

الهی سالم و سلامت بغلش کنی

حق داری عزیزم ولی همین که شوهرت پشتته یک دنیا ارزش داره خیلیا تو بارداری از دست شوهرشون گریه میکنن ...

شوهرم اره پشتمه خداروشکر مرد خوبیه اخلاق بد خودشو داره  اما در کل خوبه.. در این مورد هم پشتم بود چون لج و لجبازی و کارای خواهرشو میدید و در کل این خواهر شوهرم تو خونشه ک حاشیه درست کنه غیرررر ممکنه بره جایی دعوا درست نکنه

اما اینبار نمیدونم هدفش از نرفتن چی بود.

ممنون گلم  امشب دخترم با ارامش  تو شکمم راحت راحته

قربونش بشم تو این مدت ک حرص میخوردم انچنان محکم لگد میزد  انگار میخواست  خودش بیاد بگه مامانمو ولش کنید 

❤️کاربری دست دو نفره❤️
شوهرم اره پشتمه خداروشکر مرد خوبیه اخلاق بد خودشو داره  اما در کل خوبه.. در این مورد هم پشتم بو ...

منم یک خواهرشوهر دارم دقیقا همینجوریه

دنبال حاشیه و حرف و حدیث .دو بهم زن و حسوده درکت میکنم 

فکر کنم تو هر خانواده ای یکی از این عتیقه ها پیدا میشه

الهی بگردم نینی خوشملمون امشب راحت میخوابه ماشالله

شماهم دیگه به خودت استرس نده

خداروشکر رفت دیگه هم نمیاد

اسی خواهر شوهرت  بلاخره چی شد رفت خونشون یا نه؟ چطور رفت؟

حسم میگه رفته.

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

منم یک خواهرشوهر دارم دقیقا همینجوریه دنبال حاشیه و حرف و حدیث .دو بهم زن و حسوده درکت میکنم  ...

ای جونم .ان شاءالله بسلامتی فارغ بشی .اونم خودش حامله میشه دیگه پیداش نمیشه .شوهرتم بگو اصلا دیگه جواب زنگشو نده .هر کی هم زنگ خونه رو زد قبلش نگاه کنه این بود باز نکنه