2777
2789
عنوان

دیلا یا تینا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4288 بازدید | 104 پست
استارتر جان پیرو تاپیک خواهر شوهر  اطلاع رسانی کن لطفا

رفت رفته کل داره میکشه استارتر

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اره رفت

خداروشکر

با توصیفات قبلیت ازشخصیتش و نگرانیت که نیستی بیاد

لطف کن دراتاق خاب که لباس زیرولوازم آرایش وتخت هست قفل کن ،،شوهرت چندوقت روزمین بخابه طوری نمیشه،،،نزارفکرت پیش لوازم خصوصیت باشه

هرچیزی شخصیتوبزاراتاق قفل کن 

حتی مسواک،،  

کاش نیاد دیگه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر با توصیفات قبلیت ازشخصیتش و نگرانیت که نیستی بیاد لطف کن دراتاق خاب که لباس زیرولوازم ...

شوهرم ک از این حاشیه ها زخم خورده میگه نمیزارم بیاد اما صد درصد همه چیزامو میزارم اتاق و قفل میکنم برای خیال راحتیم

❤️کاربری دست دو نفره❤️
اره رفت

حالا چطور رف؟ 

دوباره نیاد یه وقت؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
حالا چطور رف؟  دوباره نیاد یه وقت؟

تو اخرین تایپکم نوشتم ماجراشو

اخرش هم با جرو بحث با شوهرش رفت همش حرو بحث میکردن سر چیزای مختلف شوهرش هی حرف میزد و گلگی زنشو پیش شوهرم میکرد. اما تا رفت جون به لبم آورد همش بهانه میاورد و کشش میداد

اما بعد رفتنش حاشیه های ک درست کرده بود ادامه داشت

❤️کاربری دست دو نفره❤️
تو اخرین تایپکم نوشتم ماجراشو اخرش هم با جرو بحث با شوهرش رفت همش حرو بحث میکردن سر چیزای مختلف شوه ...

چه بهونه هایی میاورد؟ چه روییم داشت

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
چه بهونه هایی میاورد؟ چه روییم داشت

بهانه دارو  ک اگه رفتم خونه اونجاپیدا نکنم دارو ها رو چی . بهانه سرم درد میکنه  حالم بده  و خیلی بهونه های مختلف نمیدونم راست میگفت یا واقعا بهانه میاورد اما خب هی کشش میاداد

اما خدارو شکرررررررررر رفتش و منم به ارامش رسیدم

❤️کاربری دست دو نفره❤️
شوهرم ک از این حاشیه ها زخم خورده میگه نمیزارم بیاد اما صد درصد همه چیزامو میزارم اتاق و قفل میکنم ب ...

عزیزم اصلا نمیخوام با یادآوریش به استرس بیوفتی ولی چون از اومدنش در غیاب خودت ناراحتی گفتم یاداوری کنم با شوهرت اتمام حجت کن بگو اومدن دوباره ش حتی واسه سرزدن خط قرمزمه ، بگو یه مدت اصلا زنگ زد گوشیتو جواب نده ، اومد بره خونه برادرای دیگه ، 

واسه ساک نوزاد هم روسرس کلاه ۲ دست لباس کامل پوشک زیر پایی پارچه ای و پلاستیک پتو دستمال مرطوب ( زود پستونک و شیشه دهنش نزار تا با قدرت سینه بمکه تا شیرت زیاد بشه) 

واسه ساک خودت چند دست لباس جلو باز که ان شاءالله خودت بتونی شیر بدی قطره شیرافزا کمپوت (برا یبوست بعد سزارین چون تا شکم کار نکنه مرخص نمیشی ) یه ۱۰، ۲۰ تا دونه خرما حتما به تعداد فرد بخور زوج نخور مثلا ۱،۳،۵،۷ . روسری خوشکل لوازم آرایش پد شو رت زیرشلواری دامن سوتین 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
عزیزم اصلا نمیخوام با یادآوریش به استرس بیوفتی ولی چون از اومدنش در غیاب خودت ناراحتی گفتم یاداوری ک ...

مرسی بابت راهنمایت... با وجود اینکه رفته اما بازم حرصشو میخورم بعد رفتنش  بعد چند روز فهمیدم وسیله هامو چن تاشو شکونده و قایم کرده بود تو بالکن و چن تا از لوازم ارایشی هامو دزدیده. اولش گفتم شاید اشتباه کردم اما بعد مطمعن شدم ک واقعا دزدیده.. فقط دارم واگذارش میکنم به خدا

❤️کاربری دست دو نفره❤️