2777
2789
عنوان

جاری تومخیییی🦎

207 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها قبلن جاری م خیلی خودشو میچسبوند ب شوهرم خیلی اختلاف داشتیم همشم سر این موضوع بود 

مثلاً شوهرم سردرد می‌گرفت درحالی ک ب من میگف برو بیرون از اتاق بخوابم اون بدو بدو چایی می‌ریخت میدوید اتاق 

قرص میداد 

مثلاً جلو شوهرم ازش تعریف میکرد از تیپ و ....

وقتی شوهرم میخواس از سرکار بیاد چند دقیقه قبلش میدوید می‌رفت جلو در استقبال😵 درکل منم مترسک بودم راهی نمیزاشت برا نزدیک شدن همیشه شوهرم میگف چرا فلانی اینجوره تو ی جور دیگ از وقتی ک فهمیدم مشکلات ما سر اینه رابطه مو باهاش بهم زدم در حد سلام ی ماه بچه ش ب دنیا اومده دوباره داره با شوهرم از طریق بچه ارتباط برقرار می‌کنه شوهرمم عاشق بچه اونم سواستفاده میکنه و اخلاق شوهرم وقتی اونو میبینه تغییر می‌کنه می‌دونه خوشم نمیاد ازش ولی محل نمیده ب نظرتون با سیاست چیکار کنم ک زیاد ب هم نزدیک نشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرت جلو اون خیلیییی محبت کن با شوهرت در گوشی صحبت کن و بخند با جاری خوش برخورد باش تا نفهمه ر ...

اتفاقا وقتی کاراشو می‌دیم ب شوهرم بی محلی میکردم این بیشتر خودشو میچسبوند الان چیزیم میبینم الکی و با حرص قهقهه می‌زنم میشینه سرجاش😂

آخه شوهرم همش مقایسه میکرد منو با اون بعد اندازه زن 60ساله سیاست داره جاریم کل خانواده رو رو انگشتش ...

سعی کن حساس نباشی انگار و برات مهم نیست کم کم از سر شوهرت میوفته میبینه ک تو حساس نمیشی دیگ.با شوهرتم خیلی خوب باش

عشق.....
سعی کن حساس نباشی انگار و برات مهم نیست کم کم از سر شوهرت میوفته میبینه ک تو حساس نمیشی دیگ.با شوهرت ...

نمیتونم از اون دسته آدمایی م ک ی چی میشه سریع جوش میارم و انگار تنهام و همه چی ریخته تو سرم☹️

نمیتونم از اون دسته آدمایی م ک ی چی میشه سریع جوش میارم و انگار تنهام و همه چی ریخته تو سرم☹️

باید رو خودت کار کنی چون جاریتو نمیتونی عوض کنی همیشه میبینیش تو جمع یا هر مراسمی اگه بخوای حساس باشی پیر میشی چون ی عمر باید عذاب بکشی ی مدت بیخیال باش تا شوهرت بفهمه ک حساس نیستی نقطه ضعفی نداری خودش کم کم میاد سمتت باهات از قبل هم بهتر میشه

عشق.....
اتفاقا وقتی کاراشو می‌دیم ب شوهرم بی محلی میکردم این بیشتر خودشو میچسبوند الان چیزیم میبینم الکی و ب ...

اره اینجور ادما از حرص خوردنه طرفشون انرژی و انگیزه میگیرن

هرچی بی تفاوت تر باشی ب کاراشو دور شوهرت بگردی جلوش میترکه

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍